Gå til innhold

navn på 3-rings minijack til 2x 2-rings minijack adapter?


Hallais

Anbefalte innlegg

Kjøpte razer electra og skal bruke det til pcen, men det er en 3-rings minijack (slik som ofter følger med mobilen(lyd og mikrofon ilag)). Har sett litt på nettet etter disse og klarer bare å finne 1 norsk butikk som selger de. Har noen sett de i norske vanlige butikker eller må jeg betale det mer i porto enn for selve delen fra: http://www.cableworld.no/adaptere/audio-adapter/3-rings-minijack-til-2x-2-rings-minijack-adapter.asp ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg lette desperat etter denne overgangen til mitt headset i høst, og fant ingen her i Trondheim som solgte. Da gikk jeg innom:

- Soundgarden

- Hi-Fi Klubben

- 4sound

- Elkjøp

- Lefdal

- Eplehuset

 

De fleste skjønte ikke hva jeg snakket om engang. Endte med å bestille fra england, men det skulle jeg ikke har gjort. Det viste seg nemlig at den snudde på høyre/venstre kanalen så headsettet var ubrukelig til FPS.

 

Har nå en annen dårlig løsning med først den overgangen, og så en splitt til 2 kanaler, og en samler til minijack igjen, men det går dessverre utover kvaliteten. 3 overganger har aldri vært ideelt, og på analogt signal da :(

 

Si gjerne ifra hva du finner!

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...