Gå til innhold

Nike Reklame (produktplasering)


KarlToresen

Anbefalte innlegg

Burde se denne filmen først:

 

 

 

Så akkurat en musikkfilm og lurer litt på om den er sponset av Nike. Teksten i sangen er veldig negativ angående nike og andre store komersielle bedrifter. Teksten handler litt om hvordan Nike presset seg inn på markedet og manipulerte folk med at man måtte ha Air Jordan sko for å bli god, Nike rett og slett solgte en livstil.

 

På den andre siden er videon full av Nike produkter, nesten alle sko i filmen er Nike og samme gjelder for store delere av klærne folk bruker. Teksten kan også til tide virke litt possitiv til merket.

 

Det jeg da reagerer på er: Hvorfor vil artisten drive med slik aktiv reklame for et produkt som han i teksten faktisk sier har ødelagt livene til enkelte? Uansett om teksten er veldig negativ til tider, så vil veldig mange bare få med seg de "kule" nike skoene den personen bruker.

 

En annen ting er hvorfor vil Nike sponse en sang, hvor teksten er imot deres kampanjer og selve produktet? Er det litt denne, "all reklame er god reklame"?

 

Spørsmålene er:

Har Nike betalt for denne musikkfilmen?

 

Har jeg misforstått teksten helt?

 

vet du om andre Nike reklamer, som egentelig ikke er en direkte reklame, hvor de kansje har brukt produktplasering eller andre virkemidler?

Endret av h1ry
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...