Gå til innhold
Spørsmål om hus eller oppussing? Still spørsmål her! ×

Bygge bar


Anbefalte innlegg

Jeg planlegger å bygge en liten bar, eller bare en slags bardisk egentlig, i kjelleren! På bildet ser dere noenlunde hvordan jeg tenker. Er ikke så veldig god plass, men det jeg lurer på er om det for eksempel er vanskelig å lage en bardisk med slik bue? Lurer også på hvilke materialer jeg trenger? Noen her som har erfaring med slik, eller kan hjelpe meg med eventuelle forslag til løsninger, tegninger av bardisken osv? :dontgetit:

 

På forhånd takk for svar :cool:

post-148264-0-20501300-1326383204_thumb.png

Endret av pangboss
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

vel hvordan materialer du trenger spørs vel på hva du skal bygge den av, men om det er tre du tenker på så er vel det greieste å bruke treplater til toppen som du da kutter ut, spørs så klart på hva slags finnish du tenker på å bruke.. etter som at du skal ha en rundt del av disken er nok ikke benkeplater spesielt godt egna.

 

tenker du å bygge igjen under eller skal det være åpent? om det skal være åpent trenger du kun ei toppplate og noen bein på den enden som ikke er inntil veggen og så kan den andre enden festes i veggen, du må da såklart sørge for at den skrus fast i bjelker inni veggen eller noe.

 

skal du bygge den "lukket" så trenger du også materiale til å dekke sidene med men du kan bruke den samme konstruksjonen sånn ellers, kanskje litt ekstra støtte til veggene. som vegger spørs det jo igjen hva du skal lage baren i men finér plater er brukbart fleksible så de kan du lett spikre over en buet overflate.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...