Gå til innhold

LINKSYS e 4200 og dyndns abuse


Anbefalte innlegg

Sliter litt med å få routeren til å funke med dynsdns, får melding om abuse fra dyndns. Satt opp slik at jeg får "statisk ip". Problemet er vel noe med at routeren kobler seg opp mot dyndns hele tiden, mens den skal vel bare gjøre det når jeg får ny ip fra telenor.

Har googlet litt og ser at dette er et problem med routeren. Noen som vet en firmware som funker uten for mye mikk-makk, er ikke noe racer på området. Har prøvd å flashe den med siste DD-wrt firmware des.2011 uten at det hjalp.

Noen som har vært borti problemet? Har måtte ta i bruk Zyxel multimodem (den har stått i bridgemodus mot E4200) igjen for å få satt opp dyndns slik jeg har behov for og da funker det. Men var i utgangspunktet misfornøyd med dette da zyxelen var for dårlig ellers, ustabilt nett, E4200 har funket veldig bra siden jeg kjøpte den i april, men det var en STOR skuffelse å oppdage at Dyndns ikke fungerer. Annen fungerende firmware?

Eller må jeg rett og slett pakke den bort og kjøpe noe anna...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja prøvde det, men lyset i Dynupdater lyser bare gult, det nytter ikke.

Straks jeg koblet opp zyxelen så lyser lampa grønt, altså at det fungerer. E4200 rote uansett til oppkoblinga. Klare ikke å bruke den mot dyndns selv om jeg ikke har aktivisert dyndns i routeren.Det funker bare ikke. Men som sagt, noen som kjenner til anna firmware som fungerer? :hmm:

Lenke til kommentar

Prøve en annen dyndns klient? Det er nok å velge i.

Dersom boksen har perl, så kan du bruke ddclient, den pleier å være grei å få til å virke.

Merk: dyndns klienten må sikkert konfigureres litt annerledes for en maskin som står bak en ruter.

Takk for svar!

ja prøvde no-ip men det ble ikke bedre. Prøvde også klient på maskinen. Men har googlet litt på saken og e4200 sliter med dette: http://homecommunity.cisco.com/t5/Wireless-Routers/E4200-causing-DynDNS-Abuse/td-p/374843

Men ingen som kjenner anna firmware som funker...? :ohmy:

Lenke til kommentar

Jeg tenkte mer på at du kan prøve en annen klient på boksen bak E4200; dersom du setter den opp til å sjekke ip-adresse via web for eksempel, så funker det nok.

Ja hvis du tenker på dyndns f.eks så satte jeg opp dynupdater og slettet settingene i ruteren mht dyndns men det ble ikke bedre..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...