Gå til innhold

Headset til kontorbruk


Anbefalte innlegg

Vi har kastet ut fasttelefonen på jobb, og gått over til mobilt sentralbord. Trenger derfor handsfree til mobilene. Stort sett alle har smarttelefoner, da enten iPhone eller en Android-variant.

 

For de fleste av brukerne så er det neppe så nøye om det er med eller uten ledning, det som teller er lydkvalitet og komfort. Hvis det skal være trådløst så teller selvfølgelig også batteritid, men det er sjelden dager hvor noen ringer så mye at jeg tror det blir et problem.

 

Ser for meg at de fleste vil ha et headset med bøyle over hodet, halvåpen hodetelefon til ett øre og mikrofon foran munnen, men det beste er nok om vi kan tilby flere varianter som folk kan få velge mellom – forlag på alle modelltyper mottas altså med takk.

 

Merk altså at dette er til kontorbruk, så støydemping myntet på byggeplass og biltrafikk er ikke relevant, demping av "kontorsumming" fra åpent landskap er derimot helt avgjørende.

 

Noen som har erfaring med headset som de kan anbefale?

 

PS: Hvis du har erfaring med noen modeller som du tvert i mot vil fraråde, så er dette selvfølgelig også relevant info å ta med i betraktningen. :ph34r:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Takk for svar!

 

Har inntrykk selv av at Jabra lager bra produkter, så veldig greit å få dette bekreftet fra flere hold. :thumbup:

 

Ser at de fleste (alle?) av de dyrere modellene kan tilkobles både fast- og mobiltelefon, samt pc, mens vi egentlig bare har bruk for mobiltilkoblingen.

 

Således virker det noe ekstravagant å kjøpe en modell med finesser vi aldri får brukt, men tror vi det er slik at de dyrere modellene er dyre på grunn av tilkoblingsmulighetene, eller er dette noe man bare får på kjøpet? Eller for å spørre på en annen måte; er modellene til halve prisen, hvor man kun får tilkobling til mobil, like bra som toppmodellene på punkter som komfort og lydkvalitet?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...