Gå til innhold

Demigod - Verdt pengene / hvordan type spill?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er samme spillestil som league of legends/dota/hon ja (du har litt mer kontroll over creepsene). Spillet var tidlig ute men floppet totalt. Det hadde noen artige ideer men ting som nettkode, antall helter, og en haug med andre elendige designvalg gjorde at så å si ingen spiller det mer. Anbefales ikke.

Endret av Wrathmont
Lenke til kommentar

Jeg tror netcode problemene har minket veldig. Det eneste stedet dette spillet scorer høyere enn sine konkurrenter (Demigod er for lengst slått ut av konkurransen), er visuelt. Spillet ser mye finere ut enn både HoN og LoL, uansett hvilket spill man foretrekker. Jeg tror de har patchet inn noen helter siden release, men ved release var det vel bare 8 helter eller noe, så hero-poolen er fortsatt latterlig liten sammenlignet med HoN, LoL og DotA som alle ligger rundt 100 helter nå.

 

Når alt det negative er sagt, så er spillet også latterlig billig, og du slipper å grinde opp helter (noe du er nødt til å gjøre i LoL og HoN med mindre du vil punge ut stort med penger). Vi snakker omtrent en femtilapp på Steam per dags dato. Om det er verdt pengene eller ikke er opp til deg, men for å sette ting i perspektiv koster dette spillet like mye som en helt i LoL/HoN. Selv om du kanskje ender opp med å bare bruke 5 timer på spillet, har du fortsatt betalt 10 kroner per time med underholdning. Igjen for å sette ting i perspektiv, 10 kroner er det foreldre betaler for å parkere ungen sin i en liten Postmann Pat bil i en veldig kort periode på mye mindre enn en time.

 

Det smarteste valget hadde vært å kjøpe alle heltene i HoN for 10 USD, dette valget er dog ikke lenger en mulighet siden tilbudet gikk ut den 27. Desember.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...