Gå til innhold

Maka-Diyos: Gutt 16 sjekker inn på Diskusjon! :-)


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er en gutt på 16 år fra Universet, planeten Jorden, kontinentet Europa, det nordlige området Skandinavia, i landet Norge. Lenger i detalj orker ikke jeg å gå, og dere å lese. Jeg fant altså veien inn hit via diverse nettsøk.

 

Den siste uken så har jeg lett etter generelle diskusjonsforumer, og jeg endte blant annet i å sjekke ut Dagbladet.no sine kommentarfelt under Sport (Jeg er sportsinteressert), VG sitt debattforum, også endte jeg på en liten feil retning da jeg plutselig navigerte meg inn på diverse kvinnelige forumer.

 

Jeg har store ambisjoner om å bli rik en dag, og satser på noe innen forretningsliv og/eller salg. Men jeg ønsker aller mest å bli skuespiller (Tenk deg det, da! Du får penger for å være en annen, på begrenset tid). Pluss at jeg nylig har blitt interessert i å lære mere om parfymer, da jeg synes det er et interessant tema.

 

Jeg får stort sett 3+/- i alle Norsk-''tester'', men kriteriene der for skriveferdigheter er vel mere formelt enn det er her, antar jeg.

 

Jeg holder med diverse sportslag rundt omkring i verden. I Norge holder jeg ikke med noe spesielt lag i noen idrett, men jeg holder med Chelsea i England (Fotball), Chicago Bulls fra USA (Basket) Dallas Stars i Ishockey, USA.

 

Forbildene mine er Frank Lampard (Chelsea) Shaquille O'Neal (Basket, LA Lakers), og Mike Modano (Dallas Stars).

 

Jeg har også personer jeg ser opp til utenfor idretten, blant annet mine biologiske foreldre, som jeg aldri har fått møtt, men jeg mener de har utviklet meg som person ubevisst via gener og personlighetstrekk.

 

Allen Carr og Dale Carnegie, er to personer som skrev selvhjelpsbøker før de forsvant, jeg har lest mange av begge, og det har åpnet sannheten og hemmligheten for meg bak sosialt liv og helse- og personlige mentale problemer-liv. Henrik Fexeus er også en person som skriver om psykologi i dagligdagse situasjoner som jeg også har lest noen bøker fra.

 

Jeg gleder meg til nyttår og kanskje litt til jul.

 

Det er litt dårlig timing å lage brukeren nå, men jeg måtte gjøre det før, enn siden. Grunnen er at Chelsea bare greide 1-1 på Rugbybanen til Wigan i dag, etter å ha slått serieleder Man City 2-1 på Stamford Bridge bare dager tilbake, men jeg kan trøste meg med at brukeren min ble laget dagen før håndballjentene våre blir verdensmestre i håndball.

 

Det var det om meg, jeg håper dere ønsker meg velkommen hit og kan guide meg igjennom forumets normer og ''stil''. Vi sees ^^,

  • Liker 2
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Så den tråden i siste diskuterte emner ved en tilfeldighet. Velkommen skal du være:) Er selv mest aktiv i data/hardware delen av forumet.

 

Du skal ikke føle deg upassende pga skrivemåte. Er mange som skriver veldig uformelt og feil. Meg selv inkludert.

Ta en titt her så ser du at man ikke er alene her i verden om skrivefeil:

Klagemuren

 

Vi kommer nok ikke til å snakkes stort da jeg ikke diskuterer noe sport her.

 

Velkommen nok en gang og ha det gøy med å utforske forumet! Er mange artige tråder i vente.

Lenke til kommentar

Var førsteinnlegget mitt for langt, kanskje? Kanskje litt.

 

Bakgrunnen for nicket mitt, Maka-Diyos, er at jeg rett og slett ville hete noe Gudommelig, ikke fordi jeg ser på meg selv som Gud, men jeg var vel mere tom for idéer.

 

Så søkte jeg rundt på Google Translate på oversettelser, og valgte nicket i for hold til det språket som ga nicket ''kulest'' retning.

 

Fortell litt om dere selv, da.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...