Gå til innhold

iPhone 4S og tele2 - dårlig kombinasjon


SigmundT

Anbefalte innlegg

Hva gjør jeg med en iPhone 4S som ikke vil ringe? Eller bli ringt til. Mesteparten av tiden er den taus, bare av og til oppnår jeg kontakt.

 

Operatøren tele2 skylder på programvaren iOS 5.0.1 og ber meg vente på at Apple oppgraderer. Apple har hatt telefonen inne til "reparasjon" i Nederland. Der fant de bare at telefonen fungerer perfekt.

 

Hva gjør jeg med dette problemet? Er det noen som har lignende erfaringer?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg må nok vente litt til før jeg kan få prøvd et SIM-kort fra en annen operatør. I mellomtiden vil jeg sette stor pris på andres erfaringer.

 

  • Er det andre tele2-kunder som har problemer med å ringe med iPhone 4S?
  • Er det tele2-kunder som *ikke* har problemer med å ringe med iPhone 4S?
  • Har andre operatører tilsvarende ringeproblemer?
  • Har noen her teknisk innsikt i samspillet mellom SIM-kort og telefon så de kan foreslå hva som muligens skjer?

Lenke til kommentar
Gjest medlem-169651

Fælt å si det, men Ja, Tele2 er et ordentlig drittselskap. Hadde selv en iPhone 4 som var Tele2låst. De skulle ha flere tusen for å låse den opp slik at jeg kunne bruke den i utlandet, til tross for at jeg skulle beholde abonnementet. Telenor og netcom gjør dette gratis. Hadde også dårlig dekning på nettet. 3G bare stoppet opp når det passet dårligst.

 

Kundeservicefolka kunne heller ikke svare på noe jeg lurte på. så det var bortkastede penger å ringe dit.

 

Kjøpte meg fri fra hele Tele2 og satte inn SIM fra Telenor. Har funket som en drøm siden.

Endret av medlem-169651
Lenke til kommentar

Min er heldigvis ikke låst til tele2. Kundeservice har ellers vært topp hos tele2, både på telefon og epost, bortsett fra at de ikke har peiling på hva problemet skyldes.

 

Det virker som om iPhone 4S har problemer over hele verden med å ringe. Se https://discussions.apple.com/thread/3396554?start=0&tstart=0

 

Har dessuten funnet saken omtalt i en svensk nettavis http://www.mobil.se/nyheter/iphone-4s-problem-hos-tele2-och-telenor-1.492148.html

Lenke til kommentar

Hadde selv en iPhone 4 som var Tele2låst. De skulle ha flere tusen for å låse den opp slik at jeg kunne bruke den i utlandet, til tross for at jeg skulle beholde abonnementet. Telenor og netcom gjør dette gratis..

Er du sikker på at du ba om å fjerne operatørlåsen og ikke avslutte abonnementet (binding)? Tele2s nettsider sier kke noe om at det første koster penger, og alle andre gjør det gratis. Jeg mener også å ha lest/hørt de er lovpålagt å fjerne operatørlåsen hvis du er bundet til et abonnement, men fant ingen kilder på dette.

Lenke til kommentar

Har nå fått utvekslet SIM-kort med en iPhone 4S fra One Call. Feilen fulgte SIM-kortet. Min telefon virket nå som en drøm mens den andre var like utilgjengelig som min hadde vært med tele2-SIM innabords.

 

Etterlyser erfaringer, positive og negative, fra folk som har kombinasjonen iPhone 4S og tele2.

Lenke til kommentar

Jeg har også hatt problemer med min 4S og Tele2, den er på rep nå for andre gang, den første gangen nedgraderte verkstedet bare til iOS 5.0 fra 5.01 som jeg hadde installert. Hadde vanlig iPhone 4 før med Tele2 og det var nullstress, fikk forøvig Tele2 til å låse opp 4S for å teste annet simkort men fikk aldri sjans før jeg sendte den tilbake.. Har hørt at det første partiet med 4S sliter litt med Tele2 men vet ikke om det er sant..

Lenke til kommentar

Oppdatering for operatørinnstillinger er noe annet, det inneholder ting som APN for internett og mms. Det her er en ny utgave av 5.0.1 som ikke kommer opp som en ny oppdatering for de som har 5.0.1 fra før av, man må manuelt laste ned og gjenopprette den nye utgaven.

Endret av eisa01
Lenke til kommentar

Hei Sigmund,

 

for hjelp med iPhone 4(S) dekningsproblemet, kan du forsøke å kjøre en gjenoppretting av telefonen for å løse problemet.

Apple har lagt ut en ny versjon av iOS 5.0.1 (gammel versjon var 9A405, ny er 9A406), men denne vil kun være tilgjengelig hvis man velger å gjenopprette telefonen.

Ikke ved oppdatering.

 

MERK: Ved gjenoppretting av telefonen, vil all informasjon lagret på selve telefonen slettes.

Det er derfor meget viktig å ta en backup av viktig informasjon og filer før du utfører en gjenoppretning.

 

For mer informasjon, kan du ta en kikk her: http://support.apple.com/kb/TS4148?

Lenke til kommentar

Hadde det samme problemet, løste seg ved å bytte operatør.

 

Tele2 bruker sære, svenske simkort som har noen innebygde finurligheter som at roaming må være aktivert for å motta mms, nummer dukker opp i ringelogg istedet for lagrede navn på kontakter osv.

 

Merkelig nok nevner de ikke dette overhodet noe sted på sidene deres.

Lenke til kommentar

Jeg har vært en tid i Madrid nå, og telefonen har for det meste knyttet seg til operatøren Vodafone, men også til Movistar og Orange. Det gått utmerket. Tilbake i Norge og Tele2 er det like umulig å ringe nå som før.

 

Tele2s utmerkede kundeservice anbefaler å bytte SIM-kort, og det skal jeg gjøre.

 

Ellers, ingen de tre menneskene jeg kjenner til som har fått seg iPhone 4S med Tele2, har problemer.

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...