Gå til innhold

SGS2: Klarer ikke den enkle oppgaven og koble til PC


Anbefalte innlegg

Hei,

Min 6'er mobil, som ble kåra til den beste mobilen, klarer ikke den enkle oppgaven og koble til min PC som kjører Win XP Pro.

 

Jeg stikker inn kabelen, telefonen lager lade lyd, dataen begynner og lage lyder og kies starter og koble til, ............... og det er det..

 

Starter ikke MTP server på tlf heller når jeg kobler den til, men om jeg låser opp skjermen så starter den, da lager pcen lyd igjen og jeg får opp automatisk programstart i win, altså "hva vil du gjøre" menyen.. Der du kan gå inn i mappen eller opne win media p osv. Etter en liten stund får jeg beskjed om at Kies kan ikke koble til telefonen, Kan ikke hente enhetsinformasjon.

 

Lastet ned Filesearchforkiesfix, men hva er poenget med det? Jeg opner det, går inn på tlf, og jeg skal velge en mappe, der er 100 mapper, jeg plukker ut en, klikker inn på den ene mappen etter den andre, for jeg skal jo inn på en mappe, når jeg så har kommet til bunns i en folder og der ikke er flere mapper, så hva gjør jeg da? OK knappen er fortsatt grå, og jeg får ikke utrettet noe som helst.

 

 

Som dere sikkert skjønner er jeg nå ganske frustrert, men jeg har tatt meg tid til og kikke litt på google, men det er en mulighet for at min frustrasjon har gjort mine evner til og lete litt dårligere.

 

 

Og jeg hadde satt veldig stor pris på, om noen her inne, kunne veiledet min 6'er mobil så den klarer den enkle oppgaven og koble til min MSI Wind 10" laptop. Jeg hiver snart begge to ut vinduet, uten og opne det først :mad:

 

 

Håper noen med god peiling har et godt tips til meg! :)

 

 

Fredrik

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Skal du koble til pc'en som usb-lagring?

Gå inn på settings - application - development og sørg for at USB debugging er av.

 

Go til Settings > Wireless & Network > USB utilities , trykk på knappen SÅ kobler du til med usb, først da vil du kunne koble deg til som USB-mass storage.

 

Hei, og takk for svar!

 

Nei vil koble til Kies, usb lagring virker i Windows.

Fikk faktisk kobla til i stad, ved en tilfeldighet, jeg hadde igrunnen slutta å prøve, men tlf var fortsatt tilkobla PC, så starta jeg kies, men da sa den at jeg måtte låse opp skjermen, jeg gjorde det og plutselig var den tilkoblet. Jeg har da ikke gjort noe som helst kun venta en god stund.

 

Skulle sikkerhetskopiere, tror jeg må resette tlf, da den driver og starter på nytt av seg selv en gang i blandt, dvs skjedde på onsdag og i går. Har skjedd med jevne mellomrom. Oppfører seg også rart og flytter ikoner i "Programmer". Jeg starter med 3 fulle sider, slår jeg tlf av og på igjen, har jeg 5 halv fulle sider isteden. Helt på trynet :ph34r:

 

Foresten, når jeg sikkerhetskopierer, og merker alt bortset fra bilder og video + musikk, den tar da systemoppsett også, som mms og internett, + alle andre innstillinger jeg har gjort? Sånn at når jeg da legger inn igjen alt så blir den som før?:ermm:

 

Og for og resette tlf, går man da på gjennoprett til fab instillng på tlf? (Et par offtopic spm :blush:)

 

Hilsen

Fredrik

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...