Gå til innhold

Printerstøv

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Printerstøv

  1. Har minet siden strømprisene ble mer normale i januar i år, etter de sinnsyke prisene i desember.
  2. Jeg var ute for dette for et par år siden også, da sa skatteetaten at endrer jeg skattekortet etter nyttår, så blir det automatisk prosent trekk. For å unngå dette måtte jeg endre det før nyttår. 🤔
  3. De selger nok ikke noe utstyr i påvente av bedre profitt etter hvert. Perfekt tidspunkt å kjøpe flere gpu’er nå med de prisene vi ser. Det er selvsagt litt gambling men det kan betale seg bra etter hvert..
  4. Jeg har brukt crypto.com til det meste. Regner med du kan bytte fra ETC der til noe annet, har ikke testet det selv da. Ser ikke poenget med å sende ofte da koster det jo fee's, så da er det bedre å ta det i større mengder, men hvor stor mengde må du nesten se selv alt etter hva transaction fees koster osv.
  5. Da burde han nok solgt tidligere ja. Men jeg skjønner jo at med de strømprisene som er på sørlandet så er ikke dette det mest fornuftige man kan gjør, hvertfall ikke når man ikke tjener nok til å betale strøm en gang..
  6. Veldig ubesluttsom fyr det der. Skal se han angrer som en hund på at han solgte riggen etterhvert også.
  7. Husker da jeg fikk utbetalt 1 ETC i døgnet.. Det var tider det..
  8. Jeg håper det blir såpass ordnings til kulda setter inn at det er verdt å ha de på for varmen kommer godt med i kjelleren her. Jeg driter egentlig i hvor mange kroner jeg får i døgnet, det viktigeste er at jeg sitter igjen med en grei mengde av coinen jeg miner. Kroneverdien går sansyneligvis opp før eller siden og da sitter jeg fint i det.
  9. Ser ikke ut til at fortjenesten min har gått så fryktelig mye ned foreløbig.. Men det kommer vel etter hvert vil jeg tro. Tjener fortsatt greit en så lenge! Men jeg registrerer at ETC har fått mye hashrate. Men det var jo som forventet egentlig.
  10. Du har jo også de som tror de selger gull. Så en på Finn som selger blower style Rx5700 kort til 7000kr. Latterlig pris, håper ikke noen betaler så mye for et sånt kort.
  11. Ja, så må man installere windows å styr for å få til alt det. Nei, det gidder jeg ikke styre med 😝
  12. Joda, men jeg gidder ikke å bytte mellom NH og hive. Liker ikke oc å måten NH styrer slikt på i det hele. Så jeg kommer til å holde meg til hive.
  13. Enig, er ikke noe poeng å mine den med mest profit dag for dag. Blir bare styr. Når man ikke bruker NH vel å merke. Jeg har et par jeg tenker å satse på så for det gå sånn det går..
  14. Omtrent 9 dager ca.. kan sjekke her: https://wenmerge.com/
  15. Det burde være mulig, eller så er det jo litt idiotisk å måtte kjøre en "universal oc" og potensielt tape mh over hele fjøla.. Men jeg har aldri rota med OC i NH, syns måten alt skulle gjøres på var veldig dårlig å tungvidt da jeg brukte det for et par år siden.
  16. ETH vil fungere på ETC også, men mulig der er mindre justeringer som kan gjøres. ERG vil sansyneligvis også fungere fint med ETH OC, da de ikke er langt unna. Men ikke optimalt selvsagt. Men alt dette varierer jo fra kort til kort også. Kan anbefale hashrate.no, der kan du velge kort og coin så har de som regel greie OC settings til det meste.
  17. Mine ligger også rundt 115w, på eth/etc å ergo hvertfall. Med hhv. 1100 og 1450 locked cc. 3070 er fine kort!
  18. Joda, alt er jo mulig.. Men strategien min er å gå for nyere kort og prøve å styre unna kort som begynner å bli for gamle. Har allerede kvitta meg med en del 1000 serie kort, rett før prisene stupte så fikk igjen bra med penger for de. 😛
  19. Ville vært forskiktig med å kjøpt opp gamle kort, og heller gått for nyere med tanke på effektivitet. Effektivitet kommer til å bli veldig viktig fremover for å kunne henge med tror jeg. NH er ikke så dumt sånn sett, men sist jeg brukte det var der alt for dårlig styring på OC og slikt så alt ble bare rot. Nå skal det sies at jeg aldri prøvde å sette meg inn i det, men gikk heller over til Hive i stedet.
  20. Ganske sykt at dere som ikke har tro på dette fortsatt gidder å kverrulere, dere kan ikke ha mye spennende å fylle dagene med.
  21. Du skal selvsagt få lov å mene det du vil, det var kanskje formulert litt dumt. Poenget er at det alltid er noen som vil forby noe om det gagner andre positivt. Tror nok ikke det er de som for eksempel miner hjemme som er det største problemet her, det er nok de gigangiske datasenterene som er. Hva om du hadde kuttet ut 2 varmeovner som brukte 2kw og erstattet det med en varmeovn som genererte penger samtidig.. Finnes det noe bedre løsning en det? Og enda bedre, fått varmen inn i ventilasjonsanlegget så du kan spre den ut over hele huset. Vinn vinn! Pengene kunne du for eksempel etter hvert brukt til å investere i solsellepanel slik at du bruker mindre strøm fra nettet. Vinn vinn vinn! Man kan jo ikke si nei til slike muligheter, om man tror på det selvsagt. 🙂 Ut i fra det du skriver så virker det ikke helt som du forstår nytten bak det hele. Men for å være helt ærlig forstår jeg det ikke helt jeg heller. Men jeg forstår at jeg kan tjene penger på det, og da er jeg med! Hadde varmt og godt hus i vinter, samtidig som jeg tjente penger på oppvarming. Man kan jo ikke si nei takk til en sånn deal. 🙂 Men nå tror jeg at jeg melder meg ut her, er lei av å diskutere, og vi for være enig om å være uenig. 🙂
  22. Var vel slike som deg jeg siktet til. 🙂 Helt greit å ikke forstå prinsippet, men det betyr ikke at det er bare tull for det du ikke skjønner det. Jeg skjønner meg ikke på hva forskere alltid forsker på heller, men jeg sier ikke dem kan finne seg noe mer nyttig å gjøre av den grunn. Om det kan forandre liv til det positive så er det selvsagt positivt enten man forstår det eller ikke. 🙂 Vi lever i et fritt land, da synes jeg folk burde få bruke tid på det de vil uten at andre skal mene noe negativt om alt. Men som alt annet er der fordeler og ulemper selv ned kryptovaluta.
×
×
  • Opprett ny...