Gå til innhold

Printerstøv

Medlemmer
  • Innlegg

    199
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Printerstøv sine prestasjoner

82

Nettsamfunnsomdømme

  1. Har minet siden strømprisene ble mer normale i januar i år, etter de sinnsyke prisene i desember.
  2. Jeg var ute for dette for et par år siden også, da sa skatteetaten at endrer jeg skattekortet etter nyttår, så blir det automatisk prosent trekk. For å unngå dette måtte jeg endre det før nyttår. 🤔
  3. De selger nok ikke noe utstyr i påvente av bedre profitt etter hvert. Perfekt tidspunkt å kjøpe flere gpu’er nå med de prisene vi ser. Det er selvsagt litt gambling men det kan betale seg bra etter hvert..
  4. Jeg har brukt crypto.com til det meste. Regner med du kan bytte fra ETC der til noe annet, har ikke testet det selv da. Ser ikke poenget med å sende ofte da koster det jo fee's, så da er det bedre å ta det i større mengder, men hvor stor mengde må du nesten se selv alt etter hva transaction fees koster osv.
  5. Da burde han nok solgt tidligere ja. Men jeg skjønner jo at med de strømprisene som er på sørlandet så er ikke dette det mest fornuftige man kan gjør, hvertfall ikke når man ikke tjener nok til å betale strøm en gang..
  6. Veldig ubesluttsom fyr det der. Skal se han angrer som en hund på at han solgte riggen etterhvert også.
  7. Husker da jeg fikk utbetalt 1 ETC i døgnet.. Det var tider det..
  8. Jeg håper det blir såpass ordnings til kulda setter inn at det er verdt å ha de på for varmen kommer godt med i kjelleren her. Jeg driter egentlig i hvor mange kroner jeg får i døgnet, det viktigeste er at jeg sitter igjen med en grei mengde av coinen jeg miner. Kroneverdien går sansyneligvis opp før eller siden og da sitter jeg fint i det.
  9. Ser ikke ut til at fortjenesten min har gått så fryktelig mye ned foreløbig.. Men det kommer vel etter hvert vil jeg tro. Tjener fortsatt greit en så lenge! Men jeg registrerer at ETC har fått mye hashrate. Men det var jo som forventet egentlig.
  10. Du har jo også de som tror de selger gull. Så en på Finn som selger blower style Rx5700 kort til 7000kr. Latterlig pris, håper ikke noen betaler så mye for et sånt kort.
  11. Ja, så må man installere windows å styr for å få til alt det. Nei, det gidder jeg ikke styre med 😝
  12. Joda, men jeg gidder ikke å bytte mellom NH og hive. Liker ikke oc å måten NH styrer slikt på i det hele. Så jeg kommer til å holde meg til hive.
  13. Enig, er ikke noe poeng å mine den med mest profit dag for dag. Blir bare styr. Når man ikke bruker NH vel å merke. Jeg har et par jeg tenker å satse på så for det gå sånn det går..
  14. Omtrent 9 dager ca.. kan sjekke her: https://wenmerge.com/
×
×
  • Opprett ny...