Gå til innhold

Ny bærbar 17" (uten glossy skjerm) ca 5000kr


Anbefalte innlegg

Trenger ny sliter, for nettsurfing og brenning av cder/dvd for bildebackup. Den skal hovedsaklig stå på samme plassen hele tiden, muligens tas med til stuebordet noen ganger. Skal ikke ha glossy men matt skjerm. Minst mulig bloatware. Skal ha webkamera og mikrofon. Flest mulig kabler stikkende ut i bakkant. Pris ca 5000kr maks 6000kr.

 

Gamle traveren er en Toshiba, vifta synger på siste verset og vg og db går treigt. Dette var en av de billigste modellene på den tiden (2003), oppgradert med 256mb ram en gang mellom nå og da. Nå har da denne fungert bra i 8 år, så da skulle en da kunne kreve at neste også varer så lenge ;)

 

Det er julegave til mor det er snakk om her.

Endret av rufs
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Her har du noen forslag:

 

*Toshiba Satellite L775-14D

 

*Acer Aspire 7750G 17,3" HD+

 

*ASUS X73SV 17.3" HD+

 

Det er vanskelig å finne maskiner med de fleste tilkoblinger bakpå i disse dager, men det bør ikke være en dealbreaker. :)

 

Av disse ville jeg klart gått for ASUS-maskinen, selv om den ligger litt over ditt prisområde. Den er klart kraftigst av disse. Du kan dog få kraftigere 15-tommere til tilsvarende pris. ASUS er kjent for kvalitet (både utførelse -og ytelsesmessig), og det følger med lite unødvendig programvare. Finnes sikkert en del andre maskiner også, men sjekk ut disse.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...