Gå til innhold

Operasjon: Fyll Spotifylista mi (les førstepost)


Frohman

Anbefalte innlegg

Aktiv låtskriver og musiker her, på utkikk etter ny musikk for nye inntrykk. Grunnen til at jeg gjør dette er fordi jeg innser at jeg ikke beveger meg "fort" nok framover. Kan ofte bli sittende med mye av den samme musikken over lengre tid, noe jeg føler snevrer mine evner som kreativ person i musikksammenheng.

 

Favorittbandet er The Mars Volta, og det jeg har hørt veldig mye på den siste tiden er Pelbo, Stanley Clarke, Opeth, Kate Bush, At the Drive In, Sirens & Us, The Memorials, Farmers Market og Motorpsycho.

 

Det du skal gjøre er å bestemme. Sjanger er absolutt ingen stopper, det jeg vil ha er bandnavn og spesifikke låter eller kanskje et helt album, gjerne med en liten pekepinn om sjanger og hva slags musikk det er snakk om. Dvs. IKKE et random navn kastet ut i intet uten utdypning. Altså:

 

Feil utført post:

Alt av the Mysuperawesomefavoriteband. Det er wicked.

 

 

Riktig utført post:

Du kan for eksempel legge til Mysuperawesomefavoritesong pt. 1 og Mysuperawesomefavoritesong pt. 2 av Mysuperawesomefavoriteband. Hele plata, Mysuperawesomefavoriterecord, er helt fantastisk og bør sjekkes ut om du har tid. Den er sånn og sånn og så forklarer du litt her.

 

Sett i gang, jeg har dårlig tid. :)

Endret av Frohman
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det nye albumet til Oneohtrix Point Never Replica er et meget interessant og hypnotisk verk som har inspirert meg i det siste. Om du er ute etter musikk med sangtekster finner man ikke det her siden dette er ren stemningsmusikk, men dette betyr ikke at det er kjedelig og lite originalt for dét. Det er for meg et ganske utfordrende album, rare samples preger de spesielle lydbildene utover albumet, men jeg liker det meste av det. Tror jeg. Gjerne et album som krever mange gjennomlyttinger, helst hele veien fra spor 1 til siste spor siden jeg føler det er en slags story gjennom det. Albumet er ikke særlig langt, eller det føles ihvertfall ikke slik siden det er såpass varierte stemninger og relativt korte låter.

 

Hele albumet ligger på Spotify. Åpningslåten:

 

Favoritten min på albumet:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...