Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

ALKOHOLER ?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

På kjøkken

 

Gjær, eller jest(er) er ein viktig ingrediens i til dømes brødbaking og bollebaking for at desse skal heve seg og bli luftige. Tilset ein gjær til saft bær, frukt eller rotgrønsaker utviklar det seg alkohol og resultatet blir vin eller sats til spritproduksjon. Om ein tilset gjær til vatn, humle og malt blir resultatet øl.

 

http://nn.wikipedia.org/wiki/Gj%C3%A6r

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...