Gå til innhold

[Løst] Spille ps3 med usb-headset


Everlate

Anbefalte innlegg

Jeg har nettopp kjøpt meg et usb-headset m/mic (https://prisguiden.no/produkt/microsoft-lifechat-lx-3000-72319), og jeg lurer på om jeg kan bruke det når jeg gamer ps3? Altså få spill-musikken/lyden ut gjennom headsetet?

 

Har lest at det kanskje ikke går å plugge headsetet direktet inn i ps3'en, men skjermen jeg har har en minijack-inngang (hvor jeg kunne ha plugget headsetet inn og fått lyd, hadde headsetet hatt minijack, og ikke usb). MEN, hadde det gått å dratt en male-male minijack fra ps3-skjermen til pcen min, og så koblet til usb-headsetet mitt i pcen?

 

Altså ps3 - hdmi - skjerm - minijack - pc - usb-headset.

 

Funker dette? :p

 

- Everlate

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har ikke PS, men vet at noen av kontaktene er av USB typen, men pluggen er ikke standard USB type og overgang kan kjøpes. Men den største utfordingen er at PS3 garantert ikke har drivere til ditt headset. Og da vil dette garantert ikke fungere.

 

Sony lager sine egne plugger osv osv sånn at du må kjøpe Sony utstyr. Vet ikke om det finnes Sony USB headset.

 

Vi er forbrukere og vi må finne oss i litt av hvert.

 

Du kan installere linux på PS3 boxen da, og da finnes det kanskje drivere. Og da kan du spille linux spill som Supertuxcart med lyd via usb headset via USB overgang.

Lenke til kommentar

Prøver meg i denne tråden jeg også. Har koblet ps3n på pcskjermen men trenger å få lyd og ønsker å koble til et headset og dersom noen kan hjelpe meg med hvilke kabler jeg trenger for å koble til ps3 slik at man får en 3.5mm utgang fra ps3 jeg kan koble headsetet rett i. Dersom noen kan linke til en plass jeg kan kjøpe kablene blir jeg veldig taknemelig da jeg må bestille på nettet. Det er ingen muligheter for å koble via skjermen min.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ja hehe, glemte å svare, men endte opp med å benytte meg av angrerett og levere tilbake usb-headsetet (fikk pengene tilbake selv om jeg hadde åpnet og til dels kastet originalemballasjen). Kjøpte meg et nytt et med 3.5 mm jacks (Steelseries Siberia v2, som jeg btw er veldig fornøyd med :) ) som jeg kobla i skjermen og nå er alt i orden :) Mitt forslag, "ps3 - hdmi - skjerm - minijack - pc - usb-headset", fikk jeg rett og slett ikke til å fungere, men det hadde vel sikkert ikke blitt noe særlig god lyd av det uansett.

 

 

Og for å svare deg, staf:

 

Tror det kan gå;

 

 

Jeg regner med at du kobler ps3 til skjermen med hdmi? Isåfall tror jeg du kan bruke de originale rca-kablene, rød/hvit/gul (hvor altså rød og hvit er lyd), finne en overgang fra rød og hvit til 3.5 mm jack og koble til headsetet ditt der.

 

eflte2497.jpg

En slik overgang

 

 

Og så må du nok endre innstillingene på ps3-en, slik at du har digital video ut (altså hdmi) og analog lyd ut (scart/rca eller hva det nå heter).

 

 

Tror dette skal funke, men har aldri prøvd det selv. Så bare forslaget her, og det virket jo logisk: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?p=13355347

 

- Everlate

Endret av Everlate
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...