Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Laptop kommer med konstante lyder noen ganger.


Anbefalte innlegg

Hei. Jeg fikk i oppdrag å ordne en laptop. Laptopen fikk jeg på Fredag, men fikk ikke begynt sikkelig med den før på Lørdag siden at eieren ikke sendte med Lader. Jeg installerte Windows 7. Installasjonen gikk (Etter det jeg kan huske) Greit.

Eieren mente at det var virus på den som laga litt trøbbel tydligvis, også var det piratkopiert Windows installert på den mest sannsynlig.

Iallefall, så gikk installasjonen greit. Litt treig til å starte opp var den, men den starta iallefall. Jeg testa at den fungerte på Søndag mener jeg å huske og da fungerte den.

Så skulle eieren komme å hente PC`en i dag. Det jeg da gjorde var at jeg tenkte å vise han hva jeg hadde gjort. Jeg skrur på PC`en og det som skjer er at det kommer lyder fra PC`en. Jeg synes det var litt merkelig. Så prøvde jeg å kjøre sånn reprasjon på den, og den brukte veldig lang tid. Og harddisken jobber. Eieren skulle bort, så derfor beholdt jeg maskina her.

Så styra maskina en stund og den oppførte seg greit. Så prøvde jeg å starte opp Bios programmet i Windows, og jeg hadde installerte WebCam Program. Så restarter jeg maskina, og da begynner den igjen. Så tok jeg etterhvert ut batteriet og kjørte bare strømmen og nå fungerer maskina igjen. Men det er noe galt.

Min teori er at det enten må være harddisken eller kanskje Ramen. Hvis det er batteriet, så kommer den vel ikke med slike lyder vel?

 

Noen som har noe ideer for hva det kan være. Det virker som at maskina er forhåndsvis ny etter det jeg forstod, så jeg tror nok jeg skal anbefale han å levere inn maskina på Service.

 

Har noen, noen ideer?

 

 

Hilsen. wil.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg kjørte så Tester på maskina i går kveld. Både for Ram og Harddisk, og det virka som den klarte seg greit. Jeg avslutta en av testene jeg satt i gang etterhvert for jeg skulle legge meg, så jeg vet ikke hva det er for noe. Det var sånn program som jeg kunne starte opp før maskina starta på en måte. Trykket på F knapper.

 

Når maskina først starter så fungerer den greit, men den er sinnsykt treig. Så noe galt er det helt klart med den.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...