Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Dilemma! (God venninne eller ikke?)


Anbefalte innlegg

Hei, jeg er en gutt på 1*år, "hadde" er veldig god venninne, vi snakket om nesten alt og jeg stoler 110% på henne. Men i det siste har vi kranglet mye, eller hun har med meg. Og her om dagen sa hun hvorfor, og det var visst fordi jeg hadde "forandret" meg i det siste. Så sa jeg grunne, og den er at jeg har hatt det veldig tungt i det siste, nesten deprimert. Tenkt mye tilbake på en tid jeg slet med angst, sterke depresjoner, selvmords tanker og lav selvtillit. Men etter jeg har fortalt dette er hun fortsatt sur/irritert på meg.. Derfor jeg lurer på om hun er en venn som er verdt å satse på?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er tydelig at hun ikke er en særlig empatisk person, men samtidig påpeker du at hun er tillitsfull ("jeg stoler 110% på henne") og en god samtalepartner ("vi snakket om nesten alt"). Man kan derfor konkludere med at hennes personlighet består av både positive og mindre positive egenskaper, slik realiteten er med folk flest. Du må derfor selv ta en vurdering over helhetsinntrykket du har av henne som person, og gjøre deg opp en selvstendig mening om hvorvidt hun er en verdig venninne eller ei.

 

Selv om dere kommer dårlig overens akkurat nå, får jeg inntrykk av at dere har en minneverdig fortid. De fleste venner vil over tid oppleve at forholdet blir satt på prøve, og det er gjerne da man må ta et standpunkt vedrørende forholdets fremtid.

 

Personlig ville jeg ikke kuttet bånd med ei venninne umiddelbart fordi hun irriterte seg over min væremåte, men heller forklart henne grunnen til at jeg plutselig var så "forandret" (akkurat slik du har gjort), og gitt henne litt tid til å forstå problemet. Hvis hun fortsatte å oppføre seg som ei sur kjerring, ville jeg ha konfrontert henne. Om irritasjonen hennes vedvarte etter dette, ville antagelig vårt forhold automatisk sklidd litt fra hverandre, og på et slikt tidspunkt kan det være naturlig å fjerne henne fra lista over potensielt venninnemateriale.

Endret av Araketon
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Satt liksom å forklarte henne det i nesten 3 timer i går, og i dag var vi ute med noen folk, så oppførte hun seg "Bitchy" mot meg... Og jeg er en veldig følsom person så jeg tar sånne ting lett til meg. Det som frister mest nå er å drite i å snakke til henne, helt til hun snakker til meg..

Endret av Chillin123
Lenke til kommentar

Skal snakke med henne å gi henne to valg..

1. At hun skjerper seg, og skjønner situasjonen.

2. At hun ikke gjør det, og jeg kommer aldri til å snakke mere med henne, uansett!

 

Føler meg såppas nedtrykt å såret nå... og det var jeg mere enn nok fra før av.

Endret av Chillin123
  • Liker 2
Lenke til kommentar

Skal snakke med henne å gi henne to valg..

1. At hun skjerper seg, og skjønner situasjonen.

2. At hun ikke gjør det, og jeg kommer aldri til å snakke mere med henne, uansett!

 

Føler meg såppas nedtrykt å såret nå... og det var jeg mere enn nok fra før av.

 

Er dette det riktige å gjøre?

Lenke til kommentar

Tja, det kan være riktig å gjøre. Ved å gi et slikt ultimatum, må du for øvrig være mentalt forberedt på at hun kan velge alternativ to, noe som medfører en slutt på deres vennskap. Er dette noe du i så fall ønsker skal ende på denne måten?

 

Vil egentlig fortsette å ha henne som en venn.. Har ikke skrevet eller snakket til henne i dag. Hun skrev til meg: Slik er det vel.

Da svarte jeg: Det er vel det.

 

Så skrev hun til meg på face: Har du et problem??

Så svarte jeg ikke..

Så skrev hun: Overlegen du er...

Så skrev jeg: Ikke så veldig.

Så skrev hun: Har du et problem, så si det..

 

Da svarte jeg ikke. Har tenkt til å ikke snakke til henne på et par dager. Kanskje hun tenker seg litt om da?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...