Gå til innhold

LG Optimus 2X - LGs nye monster!


Anbefalte innlegg

Vel, med unntak av ett hands-on-preview har telefonen fått utelukkende god kritikk. Lar meg ikke vippe av pinnen av en pedantisk danske med det første.

For all del, jeg ønsker også at dette skal være en bra telefon. Det vi har sett så langt har for det meste vært små smakebiter fra folk som har hatt 10-15 minutter med telefonen på en messe eller liknende, og mange av dem har også sagt at de har fått prøve et uferdig produkt.

Den pedantiske danske er en av de få som tilsynelatende har hatt telefonen i noen dager. Dette kan være kanarifuglen i kullgruva, eller det kan være at også dansken har en uferdig versjon.

 

Ikke godt å si enda, men det er en ide å ikke la seg blende av specs på papir/prototyper, og holde døra på gløtt for at dette faktisk kan bli en dårlig telefon. Forhåpentligvis tar jeg feil.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Joda, kan godt være at noe stemmer. Hva 'dårlig batteritid' angår er egentlig opp til hver enkelt. Jeg sitter med en litt over 2 år gammel iPhone 3G som i hvertfall har fått halvert en batteritid som ble beskrevet som relativt svak og jeg synes den varer i en OK periode før jeg må lade. Nå lever jeg i et relativt moderne miljø med ladestasjoner både på skolen og hjemme, og jeg er heldigvis ikke noen nomade i ørkenen. Greit nok, noen har kanskje bruk for å gå lange perioder uten å lade, men for meg har batteritid lite innspill for hvordan telefon jeg velger, såfremt det ikke er katastrofalt dårlig.

 

Det med at telefonen blir uttålelig treg etter 3 dager tror jeg er en bug et eller annet sted. Jeg tror neppe at en så profesjonell organisasjon ville ha sluppet et produkt som feilet etter så kort bruk. De har garantert hatt testere som har levd med telefonen i en periode for så å gi tilbakemelding. Selv om telefonen ikke er 100% feridg tror jeg ikke at LG ville sendt ut en så feilpakket telefon til diverse media.

Lenke til kommentar

ser frem til flere tester av telefonen.

en negativ test er ikke nok til at jeg begynner og angre på at jeg har forskuddsbetalt 2xen.

 

er det noen som vet om led lyset bak på telefonen kan brukes som lommelykt?

jeg kan dette med min se W810 og det har vært utrolig nyttig i noen tillfeller.

 

Vet ikke om dette er en innebyggd funksjon, men det finnes endel apps på markede som du gir deg denne muligheten. Desverre er de vanskelig å finne blant alle appene som setter skjermen din på full styrke.

Lenke til kommentar

Okei, men folkens. Husk at telefonen er testet med Android 2.2. LG har sagt at 2.3 vil være og finne til telefonen kort tid etter release. Så de er nok i full gang med å fikse den versjonen. Hva er poenget med å gjøre 2.2 100 % perfekt når den kun skal brukes over kort tid? Burde vel være 2.3 som satses på her.

Lenke til kommentar

Okei, men folkens. Husk at telefonen er testet med Android 2.2. LG har sagt at 2.3 vil være og finne til telefonen kort tid etter release. Så de er nok i full gang med å fikse den versjonen. Hva er poenget med å gjøre 2.2 100 % perfekt når den kun skal brukes over kort tid? Burde vel være 2.3 som satses på her.

 

Det er ikke alle som oppdaterer telefonene sine. Selv om de fleste som har litt peiling gjør det.

Lenke til kommentar

Spørsmålet er jo ikke om man vil, spørsmålet er jo hvor mange mobilgeeker som oss tror du det finnes i verden?

Akkurat med denne telefonen så vil det sikkert ikke være så veldig mange ikke kyndige som vil kjøpe den, men uten om det så er det nok mange som sjelden eller aldri oppdaterer telefonene sine.

Lenke til kommentar

Var ikke meningen å skremme eller få noen av de som har bestilt til å angre..

Synes bare det er viktig å få frem både positiv og negativ omtale.

Som nevnt over.

Så langt er det kun "dansken" som har kommentert batteriet.Han var sikkert en av de heldige som fikk teste den over en helg.Det virker som de fleste kun fikk en dag med telefonen før den måtte sendes tilbake.Hvor lang tid fikk amobil?

Andre fikk teste på CES eller ble invitert til LG for en kjapp demo.Og når anmeldere/journalister blir fortalt at det er "uferdig" programvare blir jo de fleste litt mildere og rundere i sine omtaler.

 

Jeg vet ikke hvor mye strøm en dual-core trekker..

Det er selvfølgelig mulig at det er en software feil/bug og.

Men hvorfor har de ikke oppdaget dette før eller rettet det enda?

 

Det kan være at programmer ikke blir lukket skikkelig etter bruk.

Feks.Du ser film eller spiller så går du over til nettsurfing,men videospiller er fortsatt står på.Det var faktisk en feil med Omnia Hd.Husker ikke om det var kamera eller videospiller eller galleri som aldri ville skrus av og defor trakk den mye strøm unødvendig.

Noe lignende kan ha sjedd her,til og med når det gjelder div programmer.

Kanskje det er derfor den kom ned task killer appen.I så fall kan de i hvertfall fikse det i programvaren.Men er det pga hardwaren at batteriet slukes så nytter det jo ikke.

 

Det har ingenting med Android 2.2 å gjøre,det er flere telefoner som kjører det uten problemer.Det er LG som må rett opp sine egne feil.

Endret av Gjermundsen
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...