Lalita Skrevet 10. oktober 2011 Rapporter Del Skrevet 10. oktober 2011 (endret) Hei Endret 19. april 2012 av Lalita Lenke til kommentar
Samara Skrevet 11. oktober 2011 Rapporter Del Skrevet 11. oktober 2011 Verken har eller har hatt, men ei venninne fikk diagnosen for et par år siden, og hun har null problem lenger nå. Sist hun spiste glutenbrød var i april/mai. Dette hjalp henne betydelig, spesielt siden hun i den på forhånd planlagte "avsluttningsperioden" hadde et lengre utenlandsopphold hvor glutenfri mat ikke var det enkleste å få tak i. Ellers har jeg et familiemedlem med deriblant gluten- og melkeallergi. Hun må nok leve med å ikke spise det hun vil ha resten av livet eller i veldig lang tid. En slik sjukdom kan man visst bli bra av, men man kan også måtte leve med det hele livet, selv om man med påspasselighet på hva man putter i seg kan unngå å ha det vondt i så måte. Lykke til! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå