Gå til innhold

Trenger ny-nettside til fotballag. Hvilke webprogram?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om du definerer løsninger som enkle eller ei avhneger hvor kresen du er og hvor mye erfaring du har, du gir veldig lite info.

 

Du sier "program", men mener du da en tjeneste som bygger nettsiden for dere eller har et rammeverk dere kan bruke? Ta en titt på f. eks Wordpress. Profiler o.l. veit jeg ikke om er standard der, du får nesten sjekke det ut.

 

Du kan alltid sjekke ut Dreamviewer! Hørt det er mye forskjellig der, mye ferdiglaget kode også.

Denne ferdiglagede koden blir laget gjennom en WYSIWYG-editor, men bruk av slike programmer er ingen god teknikk da det lager tag soup, du lærer ingenting og det kan bli vanskelig å konfigurere det slik du akkurat vil ha det.

 

 

 

Lenke til kommentar

Jeg regner med at det er Adobe Dreamweaver det siktes til her. Det er dyrt for et lite studentprosjekt hvis dere ikke laster det ned ulovlig, og litt vel avansert hvis dere ikke har noe erfaring med HTML/CSS eller lignende programvare fra før...

 

Jeg vil som Occi anbefale Wordpress, Blogger eller lignende hvis dere vil ha det enkelt, det er ikke mye verre enn å lage seg en Facebook profil, men det er begrenset hva dere kan gjøre.

 

Hvis dere er interessert i å lære dere litt HTML/CSS så er det veldig enkelt og det er lett å finne guider, kodesnutter og maler på nettet. Bare google "how to build a website" eller noe lignende (evt søk på youtube) for å lære det grunnleggende. Googler dere "free html templates" så kan det hende at dere finner en ferdig designet nettside som passer deres behov etter litt leting og evt. tweaking.

 

Skal dere absolutt bruke programvare så er kompoZer en gratis WYSIWYG editor som er enklere enn Dreamweaver, men alt dere egentlig trenger er notepad (evt. Notepad++) og en nettleser.

 

Lykke til.

 

 

Lenke til kommentar

Da bør du sette deg inn i et CMS som f. eks tidl. nevnte Wordpress. Men det kan hende at du trenger noen kunnskaper til enkel HTML/CSS om du er kresen og/eller du ikke finner et ferdiglaget theme du kan bruke uten å endre stort.

 

Skal det være gratis? Hvis du betaler litt så er mulighetene mye større.

 

 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...