Jump to content

whitespace

Medlemmer
 • Content Count

  175
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

6 :)

About whitespace

 • Birthday 02/20/1984

Profile Information

 • Kjønn
  Mann
 1. Kan se ut til at 4.4.3 og 4.4.4 kommer samtidig, jeg har heller ikke fått oppdateringen(e) til min z1. På en tidligere Sony modell så måtte jeg oppdatere via PC med Sony sin programvare...håper at jeg slipper å installere det nå.
 2. I siste project update skriver inXile at de valgte å ikke bruke ekstra ressurser på å finpusse prison-demoen, grafikk og GUIen du ser i demoen er noe de fremdeles jobber med å forbedre. De har ikke fjernet rutenettet, det er faktisk noe de har lagt til underveis i utviklingen, men man kan selv velge om det skal være synlig (mekanikken er der uansett).
 3. I artikkelen står det at "...hvis du kjøper et spill og installerer det på din Xbox One, kan både du og alle andre i husholdningen spille spillet. Det vil si at alle som har brukerprofiler på konsollen din, kan bruke spillene du har kjøpt på den." Selve spillet vil altså bli knyttet til en konsoll og en brukerprofil. Din kone vil da ikke ha mulighet til å spille på en annen konsoll hvis spillet er tilknyttet din bruker, men du vil slippe å dele bruker/passord hjemme i stua.
 4. Jeg har hatt P5 med/på meg nesten daglig i snart et år nå, og har ikke noe å si på kvaliteten. Den største svakheten er nok kabelen, men den er lett å bytte. Når det gjelder lydkvalitet så er det ikke bare umulig å se på spesifikasjonene, det er også individuelt. Jeg vil anbefale alle som skal bruker 1000kr eller mer på headsett å ta med mp3-spiller med egen musikk til en butikk og teste selv før man gjør et valg, såfremt det er mulig.
 5. TR har prøvd dem: http://www.trustedreviews.com/bowers-wilkins-p3_Headphones_review
 6. Helt enig med artikkelen. Pris bør ikke være relevant for karakter/terningkast, men hvis det er relevant må det gjerne nevnes i anmeldelsen uten at det gir utslag på terningen.
 7. Hvis du skal sammenligne med tapsfrie filer, ja. At det kan forbedre eksisterende komprimeringsteknologi er da bare bra. Lik kvalitet = mindre plass, eller lik størrelse = bedre kvalitet. En god nyhet for folk med begrenset båndbredde for eksempel... Det jeg lurer på er hvordan man "oppdager" en algoritme. Snublet de over den ved en tilfeldighet, er det et tilfelle av industrispionasje, eller har de funnet et kræsjet romskip med alien-teknologi?
 8. Jeg erstattet nettopp min litt slitne Razer Diamondback med en Logitech G9x, og det jeg først og fremst vil anbefale deg er å dra til en fysisk butikk (med godt utvalg, hvis det finnes nær deg) for å prøve forskjellige modeller. Jeg hadde litt lyst på et par stykker, men de satt ikke så godt i hånda. Kjipt å kjøpe en mus med 10 00 dpi og hundrevis av høyteknologiske finesser, for så å ende opp med senebetennelse fordi den ikke passer deg. Edit: typo.
 9. Nå har jeg aldri hatt en iPod, og kommer sannsynligvis aldri til å kjøpe en heller, men det høres ut som om det er et codec eller DRM relatert problem. Kan du oppdatere til en nyere firmware? Mediamonkey er ganske fælt til daglig bruk synes jeg, selv om det har noen nyttige funksjoner for å rydde i samlingen. Her hjemme går det mest i WinAmp med ClassicPro og Foobar til tider. Itunes gir meg frysninger nedover ryggen....
 10. Jeg regner med at det er Adobe Dreamweaver det siktes til her. Det er dyrt for et lite studentprosjekt hvis dere ikke laster det ned ulovlig, og litt vel avansert hvis dere ikke har noe erfaring med HTML/CSS eller lignende programvare fra før... Jeg vil som Occi anbefale Wordpress, Blogger eller lignende hvis dere vil ha det enkelt, det er ikke mye verre enn å lage seg en Facebook profil, men det er begrenset hva dere kan gjøre. Hvis dere er interessert i å lære dere litt HTML/CSS så er det veldig enkelt og det er lett å finne guider, kodesnutter og maler på nettet. Bare google "how to build a website" eller noe lignende (evt søk på youtube) for å lære det grunnleggende. Googler dere "free html templates" så kan det hende at dere finner en ferdig designet nettside som passer deres behov etter litt leting og evt. tweaking. Skal dere absolutt bruke programvare så er kompoZer en gratis WYSIWYG editor som er enklere enn Dreamweaver, men alt dere egentlig trenger er notepad (evt. Notepad++) og en nettleser. Lykke til.
 11. Jeg har ikke brukt det selv, men du kan jo teste det her: LastPass
 12. 1. Opera har det innebygget, Chrome og FF har utvidelser som kan ta seg av jobben. Er usikker på Safari. 2. Registrer deg på last.fm og last ned "scrobbleren".
 13. Steam har vel ganske lignende innsyn, hvis jeg ikke tar helt feil.
 14. "[...] men hvor mange er det egentlig som vasker musen sin på en regelmessig basis?" *rekker opp hånda*
 15. Jeg håper at de endrer på navnet før det kommer på markedet...noe med N istedenfor Express. SATAn FTW.
×
×
 • Create New...