Gå til innhold

Trenger hjelp til utforming av kosthold!


Anbefalte innlegg

Det har seg slik at jeg er helt bak mål når det kommer til å være kreativ og flink når det gjelder å holde et sunt kosthold.

 

Jeg vet jo at kylling og grønnsaker er sunt. Men da ender jeg opp med å spise kyllingfilet med paprika, gullerøtter osv hver gang jeg skal være sunn. Og det orker jeg ikke.

 

Har tenkt å begynne å trene for å komme i bedre form. Skal ikke akkurat gå ned i vekt, da jeg ligger ca der jeg bør, tror jeg. 187cm og 87/88kg. Det jeg trenger er å bygge litt mer muskler!

Men jeg føler at trening er litt håpløst når jeg ikke har styring på kostholdet.

 

Er det noen som har litt forslag til hva jeg kan lage til middag, frokost og kvelds? Gjerne litt forskjellige ting så jeg kan variere litt.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Er populært omtalt i mediene slik, men er absolutt ikke en diett, det er en livsstil. Er kjent at mange går mye ned i vekt, men stabilt blodsukker, lengre metthet, mer energi osv er også noe man oppnår med dette. Både odd grenland og strømsgodset har satset på lavkarbo, tror ikke så mange av spillerne der er ute etter vekttap ;)

 

Men igjen, det er jo i utagangspunktet det samme hva du velger når du fra før av er frisk og rask :)

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Ikke gå for lavkarbo når du faktisk er interessert i å trene. Karbohydrater er kroppens førstevalg når det kommer til "drivstoff" så du skal ha energi til å utføre treningen. Du kan f.eks laste ned et godt treningsprogram, f.eks "RYP" fra TN.no. Du blir fort å merke at dette ikke er et program med lite karbohydrater. Du får også en oversikt over hva du bør spise, samt hvor mye du bør spise.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...