Gå til innhold
Trenger du hjelp med internett og nettverk? Still spørsmål her ×

Anbefalt webhotell i Norge?


Anbefalte innlegg

Har en drøss med nettsider fra før, og bruker Godaddy på samtlige. Nå er jeg dog i ferd med å sette opp en seriøs bedrift, så kunne tenkt meg å hatt webhotell i Norge. Kan være greit å ha mulighet til å ringe dem uten å måtte forklare på engelsk hva problemet er osv..

 

Har ikke så mange kriterier, men det må gå an å ha flere domener på samme hosting, jeg vil ha med webmail, den må støtte Wordpress, det må være omtrent null nedetid osv. Stort sett det samme som alle andre vil ha, mao.

 

Jeg har null erfaring med norske webhotell bortsett fra One.com, som jeg syntes var litt crappy, så jeg er ute etter erfaringer.

 

Og nei, du har ikke "erfaring" om du har EN enkelt nettside. Fint om den som finner det for godt å svare faktisk har peiling på hva h*n snakker om.

 

Takk takk :)

 

Edit: One.com er btw ikke aktuelt. Klønete opplegg de har der, for de selger bare hosting og domene i en pakkeløsning. Ikke mulig å kjøpe verken hosting eller domene hver for seg, og heller ikke mulig å legge til domener på hosting man allerede har.

Endret av appelsinbrus
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg har selv benyttet subsys.no for noen kunder(4-5 kanskje), og jeg må si meg fornøyd, det samme gjør kundene mine. Spesielt på oppetid-delen. (Til nå i år har de ligget på 99.991%)

 

De har veldig grei support, brukervennlig kontrollpanel - er det dog en ting jeg kan si er negativt må det være prisen på ekstra domener.

 

(One.com er vel dansk?)

 

(Har selv dedikerte serverer for nye kunder, samt diverse cloud-tjenester, så jeg kan dessverre ikke uttale meg om andre norske leverandører i Norge, og/eller sammenligne Subsys med de.)

Endret av CissaM
Lenke til kommentar

Jeg har brukt domeneshop.no i noen år nå og er ganske fornøyd med de. Grei pris og sjeldent nedetid. Supporten har jeg ikke benyttet noe særlig, men det har vært raskt og greie svar de gangene jeg har trengt det.

 

Eneste jeg ikke liker er løsningen for webmail, den er til tider treg og har minimal funksjonalitet.

Lenke til kommentar
  • 4 uker senere...

Godaddy sin shared hosting er vel hakket verre enn selv one sin :p

Har hatt 4shared hosting hos de og samtlige ganger vært preget av variabel ytelse samt uforklart nedetid.

 

Hostgator har jeg hatt ok erfaringer med men de har en maksgrense på antall besøkende du kan ha på kontoen samtidig, når du går over får besøkende bare en ekkel "denne kunden har gått over tillat antall besøkende med reklame for hostgator"(på engelsk ofc).

 

Ville anbefalt VPS har du litt sider, for grei kontroll på resurser.

Av norske er vel Webhuset de største på vps samt de med mest fartstid, minuset er at du bare får 320gb pr måned i båndbredde som forsvinner fort har du et par sider.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...