Gå til innhold

Sniktitt: Lenovo ThinkPad Tablet


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dette er trossalt et produkt som først og fremst er rettet mot bedriftsmarkedet, og om ThinkPad-Pad holder kvalitetsnivået til ThinkPad så vil jeg si at prisen er ok.

 

De bedrifter som vil velge å gå for et slikt produkt, vil naturlig ha en BID avtale med lenovo, så prisen vil nok være en del lavere enn "komplett.no" priser.

 

Blir uansett spennede å se hvordan dette vil fungere i praksis som et arbeidsverktøy i et XenApp / XenDesktop miljø, og om ihvertfall deler av bedriften kan benytte en slik en som et primærverktøy i arbeidsdagen.

 

Gleder meg :)

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Ser at denne er tilgjengelig nå. Har tenkt å kjøpe nettbrett til fotobruk, og sånn sett er full USB og minnekortleser gull for å gjøre backup når man er på farten.

 

Men, jeg kommer til å drasse nettbrettet mye med rundt - derfor hadde jeg tenkt å gå for den lette Samsung Galaxy Tab (så snart den kommer med stor disk og 3G).

 

Et annet argument for Galaxy Tab er den gode skjermen. Er det noen som vet hvordan Lenovos skjerm er? Like god som Galaxy Tab, eller mer som Acer Iconia?

Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Skal kjøpe!!! I dag har jeg det første sjutommers brettet fra Samsung, men gud så tøff jeg blir når jeg setter meg ned på kaféen med en ThinkPad i stedet for de dølle Macene og iPadene alle andre skal vise fram der de sitter med cappucinoen sin ;-)

 

Fleip til side; jeg ser mange gode grunner til å investere i et slikt, særlig for meg som har blitt lettere paranoid & opptatt av sikkerhet etter at et innbrudd for tre år siden robbet meg for _alt_ utstyr. Vissheten om at alle dokumenter, bilder, videoer og alt personlig kunne befinne seg hvor som helst var helt jævlig. :-((((

Lenke til kommentar

Jeg kjøpte den i dag! Førsteinntrykket er veldig bra. Jeg har en Samsung 7 tommer fra før, og den er grei nok til å lese bøker & se på morsomme katter på internett, men Samsungen inspirerer liksom ikke til å gjøre alvorlig arbeid. Denne virker fysisk like solid som ThinkPad laptopene, og oser kvalitet.

 

Hvis du er i målgruppen tror jeg dette er tingen.

 

For et par uker siden kunne avisene melde at alle Stortingsrepresentantene hadde fått iPad; noe jeg reagerte litt på: Jeg undrer på når de første budsjettlekkasjene kommer fra iPader som har blitt gjenglemt i taxier & gudvethvor. Hadde representantene fått en ThinkPad istedet kunne IT-avdelingen ha sperret & fjerslettet dem.

 

Nå må jeg innrømme at jeg er ThinkPad fanboy, da, helt fra den tiden det het IBM, så jeg er kanskje ikke helt objektiv ;-)

Lenke til kommentar

Hrmf, ser ut til at prisen ligger tett på 5000. Så i øvre sjiktet av honeycomb-tavlene.Men det burde kanskje ikke komme som noen overraskelse, siden saken er rettet mot thinkpad-kjøpere.

 

Du har rett. Jeg ga 6700,- for min, men de fleste trenger jo ikke noe slikt. iPad 2 & Samsung 10.1 er aldeles utmerkede dingser, og ThinkPaden er rettet mot et ganske så smalt markedssegment.

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...