Gå til innhold

Bærbar for spill og litt ps


jihn

Anbefalte innlegg

Hei

 

Trenger en bærbar til spill og litt photoshopping, se film osv. Har en brukbar stasjonær allerede, men det hjelper ikke mye så lenge jeg nesten ikke er innenfor døra i hjemmet. Så må ha noe jeg kan drasse med meg rundt i landet vårt. Regner med at alle bærbare i dag har bra trådløs? Da det er dette jeg stortsett kommer til å koble meg til nett med.

 

Har kikka på ASUS 74SX

Samtidig har jo Multicoms P170 Kush fanga blikket mitt.

 

Satser på å ha noe som kan dra Witcher 2, Battlefield 3, Counterstrike Source, Diablo 3 greit. Trenger ikke være den SUPRESTE grafikken(kan ha det hjemme), men litt eyecandy setter jo alle pris på. Ønsker heller ikke å bevege meg så veldig langt vekk ifra standardprisen på P170...

 

Eller burde jeg heller hoppe ned 2 tommer til en p150? Og legge til litt bedre hw?

P150

Endret av jihn
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Med tanke på at du skal drasse den med deg rundt i landet vårt, så ville jeg helt klart gå for en 15-tommer. 17-tommere er mye å drasse på, og passer bedre hvis bærbar'en stort sett står hjemme.

 

Så da er vel Asus G54 og Multicom Kunshan P150 klare alternativer. men du finner også andre med det samme skjermkortet (altså GTX 560M) - MSI har et par maskiner, og dessuten Toshiba Qosmio. Samt Alienware. Der har du alternativene dersom det er en bærbar som tar spilling seriøst du vil ha.

Endret av thomit
Lenke til kommentar

Blir ikke drassing med at jeg skal bære den overalt. Men blir boende litt her og der i perioder. Så må ha noe jeg kan slappe av med på kvelder og fri :)

 

Tenkte jo 17" for at det skulle være noe særlig skjermstørrelse. Men 15" holder vel gjerne når en sitter med skjermen i fanget, eller på bordet foran seg?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...