Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

4 års forhold er nå slutt.


Anbefalte innlegg

Hallo , Jeg har nå hvert i et forhold som hadde hvert 4 år langt 1 september

 

Noe jeg synes er virkelig leit og er egentlig ganske tom for følelser , ikke for vedkommene jeg var sammen med men for alt annet . Ingenting er gøy . Ingenting er intersangt mat smaker ikke godt , drikke smaker ikke godt . vanskelig og gjøre selv de minste ting .

 

Jeg har pratet litt med noen venner av meg og et familiemedlem i dag , Det har jo hjulpet ,

 

Men noe jeg kanskje kunne trenge er og prate med en jente , for de har jo et dypere syn inn i det siden det er jo en jente som har gjort dette slutt .

 

Bare for og gjøre dette klinkende klart , Jeg spør ikke om og prate med en jente fordi jeg er ute etter noe i det hele tatt , Jeg spør ikke om og prate med en jente fordi jeg har noen som helst planer uansett hva du kunne forestille deg av ting som ikke har med denne saken og gjøre ,

Jeg er ingen random Internett gris i den forstand at jeg vil spørre eller be vedkommende om og gjøre noe som helst .

 

Jeg har bare lyst til og kunne trengt og få et annet perspektiv eller bare en prat om samliv og forhold med en jente , de jeg har pratet med i dag har bare vært gutter , Jeg har ingen jentevenner jeg har noe særlig kontakt med på det nivået at jeg vil prate med dem , Jeg har også hatt et litt spesielt forhold som på en måte har gjort at jeg egentlig ikke har hatt så mye kontakt med andre jenter alene , PS : dette har ingenting med at noen parter i forholdet har nektet noen andre noe som helst . ville bare påpeke det , Jeg har bare ikke hatt noe behov for og knytte noe vennskap med andre jenter gjennom dette forholdet , men jeg vet selv innerst inne at det er de jeg komuniserer best med

 

Om det finnes en jente her 16-25 ( er foresten 18 år selv) år som kunne tenke seg og prate med meg eller bare høre hva jeg har og si for så og kunne si sin mening hadde jeg hvert utrolig takknemlig . Jeg håper at dere ikke tror noe annet en at jeg vil ha hjelp og et litt annet syn av historien . Trenger en jeg kan prate med uten at jeg trenger og vite at denne personen vet ting om meg som de kan ta nytte av eller er ubehaglig for meg og vite at dem vet på den måten at det er en jente jeg ser i sosiale samenheng i fritid og eller jobb / skole .

 

Jeg er utrolig takknemlig om en person kunne hjulpet meg snakket med meg eller delt sin mening . Noe jeg virkelig trenger nå .

 

Og om du kunne tenke deg dette ville jeg vært uendlig takknemlig , Bare komenter under så vil jeg skrive en PM uten og være anonym selvfølgelig .

 

Postet av anonym: aa1e6ad099fbd6242e9e63d2285ebdce

 

Postet av anonym: aa1e6ad099fbd6242e9e63d2285ebdce

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Som sagt gå inn i sticky-tråden "Trenger du noen å snakke med?", og finn en passende samtalepartner der.

 

Imens er det bare å prøve å ikke tenke på eks-partneren din. Finn en hobby, begynn å trene, finn på noe med venner, og kutt all kontakt med eksen så kommer du deg over det her ;)

 

Og sykt klisjé men det er faktisk sant.. Livet er absolutt ikke over :new_woot:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...