Gå til innhold

Utvikling av FDV programvare/mal for bygg -og anleggsbransjen


Anbefalte innlegg

Hei

Jobber til daglig som prosjektleder for en el. installatør.

Har gjennom noen år nå erfart utrolig mye forskjellige leveranse av FDV-dokumentasjon i bygg -og anleggsbransjen.

 

Internt på bedriften har jeg utarbeidet en mal for å lage komplett FDV dokuemtasjon i word format (noe jeg ser også mange andre aktører oppererer med), problemet med denne er integrering av andre dokumenter, samt en stor "klipp og lim" jobb for hvert prosjekt.

 

Saken er da slik at jeg ser et skrikende behov for en type mal/programvare for å utarbeide FDV-dokumentasjon som omhandler alle fagområder, gjerne med min allerede utarbeidede word-mal som utgangspunkt. Har laget et forslag til systembilder og oppbygning, som jeg vil tro skal være ganske greit å sette sammen, men selv mangler jeg erfaring innen programmering.

 

Målet med "prosjektet" vil i det minste være å kunne benytte malen/programvaren intern for alle parter som deltar, om ikke over tid forsøke å selge inn et slikt produkt til utbyggere, totalentreprenører, underentreprenører mfl. Har kontakt med flere aktører som kan være interessert og evt. kan bidra til å teste ut et evt. produkt.

 

Dersom du er en dyktige programerer, gjerne med erfaringer innen bygg og anleggsbransjen, som ønsker å delta i dette "prosjektet" post et innlegg her så tar jeg kontakt.

 

MVH

Anders

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...