Gå til innhold

Roaming av/på forsvunnet. Motorola Defy.


Anbefalte innlegg

Kjøpte en ny mobil( dumme meg kjøpte via nettkjøp) og hentet den ut på torsdag. Men jeg får ikke til å sende eller motta mms eller gå på nett uten å bruke wifi. Etter 5 timer med ringing til de jeg kjøpte den fra (tele2) + en tur innom den lokale telebutikken så fant vi ut at det mangler en roaming knapp i innstillingene. Etter litt googling så ser jeg at det flere som opplever dette. Men hvordan de fikser det, det skjønner jeg ikke. Har lastet ned en app her og det funker heller ikke. Har restartet mobilen mange ganger å det funker heller ikke. Brodern har akkurat samme mobil og han har denne funksjonen. Jeg vil nå prøve å få ordnet det selv for jeg er IKKE gira på å sende inn mobilen på repp å være uten mobil i flere uker. Noen som er flinke med slikt her som vet hvordan jeg skal ordne dette?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Samboeren har også en Motorola Defy og har hatt problemer med mms og mobilt internett. Her løste det seg når vi haket av: Innstillinger -> Databehandling -> Datalevering -> Dataroaming. Vet ikke om det kan hjelpe deg? Det var kanskje det valget du allerede hadde funnet?

 

Hvis det ikke hjelper er det vel sikkert også lurt å dobbeltsjekke at oppsettet for mms og mobilt internett er riktige.. Lykke til!

Lenke til kommentar

Da har jeg snakket med brodern og han har akkurat samme mobil. Klarte å finne dataroamingen faktisk, den var avslått. Det var den jo også til broren min så problemet ligger ikke der. Da aner jeg virkelig ikke hvorfor jeg ikke får til wap å mms :(

 

Du har tele2? Og broren din har en annen leverandør? Isåfall forklarer det alt.

Tele2, TDC, One Call og sikkert noen andre krever bruk av roaming også i hjemmenett.. Mens Telenor, Netcom, Chess osv ikke gjør det..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...