Gå til innhold

Ny skjerm til kontorbruk


Christian_

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

Jeg er på jakt etter en ny skjerm som jeg kan ha på kontoret, og er ute etter noen tips. Jeg ser helst for meg at det er en størrelse på ca 24". Prisklassen bør være mellom 1000-2000 kr, men gjerne så billig som mulig. Jeg vil helst at skjermen skal ha HDMI-inngang, da den hovedsakelig skal brukes som ekstern skjerm til laptopen (som kun har VGA og HDMI). Dersom noen har en sinnssykt god skjerm som ikke har HDMI-inngang, så skal jeg nok klare meg med en DVI->HDMI overgang.

 

Jeg har undersøkt litt og lest anmeldelser på forskjellige nettsider, og funnet noen mulige alternativer:

 

LG W2442PE - Denne oppfyller i og for seg alle mine kriterier. Og den ser ut til å ha fått relativt gode kritikker. Men jeg spør allikevel om noen har erfaringer eller andre forslag til denne.

 

BenQ 24" LED VW2420H - Denne ser da unektelig bra ut, og den har fått høy score for bildekvalitet. Absolutt noe jeg kan vurdere! Jeg ser den ikke er veldig ny, så jeg lurer på om det muligens finnes nyere og bedre alternativer?

 

ASUS VH242H 24" BK 5MS EU - Et noe rimeligere alternativ, og den ser ut til å oppfylle kravene jeg stiller. Vil jeg tape mye på å gå for denne kontra de to andre som koster noen hundrelapper mer? Denne har også innebygde høyttalere, dog ikke noe heftige saker vil jeg tro. Men sikkert nok til at jeg kan ha litt lyd på filmklipp som skal vises.

 

Har noen kommentarer til dette, evt andre forslag som jeg burde vurdere?

 

Jeg takker for all hjelp!

 

Mvh

Christian

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hei,

 

Jeg har 2stk LG flatron 22" Widescreen, men jeg hadde ikke kjøpt LG om igjen om jeg kunne bytte. Det står at de er 2 ms, men i mørke scener får du en slik grønn blur-effekt. Ser det veldig god på Crysis...

Har en 24" Benq på jobb og den er grei nok, ser litt billig ut eneste.

Den siste vet jeg ikke noe om...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...