Gå til innhold

save data på gt5


Anbefalte innlegg

hei, jeg har spilt gt5 på en konto på ps3n, men etter psn var nede, har jeg ikke fått skiftet passordet tilbake på psn-kontoen til den brukeren, grunnet at jeg har glemt passordet til epost adressen. så da lagde jeg en ny konto på ps3n og brukte sammen med en annen psn konto jeg harm får å spille de andre online spillene. så nå vil jeg overføre savedata-en fra den første kontoen til den andre, slik at jeg kan gjøre seasonal events, kjøre online, få biler fra venner... (For det går vell ikke å skifte psn konto på en bruker på playstationet?)

 

men når jeg har overført savedata-en fra den førstnevnte brukeren til den andre, kommer det opp at : "you tried to load another users game data. overwriting with new savedata."

 

så spørsmålet mitt er om at det ikke er mulig og gjøre dette ?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

de går ikke å bruke en annen savefil enn den du har på din egen bruker, prøvd det selv! mulig hvis du lager en ny account via den gamle( slik at du får samme brukernavn og alt det der) så er det mulig at ps3-en kjenner deg igjen som den orginale brukeren, men er ikke sikker!

Lenke til kommentar

ja, men en gang jeg formaterte ps3n, så lagret jeg savedataen fra min og broderen sin bruker. når jeg skulle legge inn filene igjen, fungerte det på broderen sin bruker, men ikke for meg :/ jeg tror jeg brukte samme navn, men er ikke sikker. og jeg har prøvd å bytte navn på brukeren slik at det blir det samme som det var på den første, når jeg flyttet filene til en minnepinne, men uten hell.

Lenke til kommentar

Tips dersom du er PSN Plus-bruker:

1. Kopier savefilene over på en minnepinne.

2. Kopier de fra minnepinne over på PS3.

3. Last opp savefilene til Online Storage.

4. Slett savefilene på PS3.

5. Last ned savefilene igjen fra Online Storage.

6. WIN!

 

Prøvde meg på dette selv etter jeg kjøpte ny PS3 og glemte å ta systembackup. Vet ikke helt hva som skjer, men det virker som en laster ned en "ren" savefil som ikke er knyttet til bruker. Det sparte hvertfall meg maaaange timer med å komme tilbake på samme nivå i mange spill.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...