Gå til innhold

Starte å trene. Elendig form...


Anbefalte innlegg

Jeg vil begynne å trene og det har jeg hatt lyst til en stund. Ofte har jeg hatt litt problemer med at jeg er svak i armer og klarer ikke så mye mer enn 1 push up... Det mener jeg spesielt ikke er akseptabelt... Jeg vil også prøve å gå opp i vekt da jeg er 15 år, Jeg veier 57 kg og er ca 185 cm høy. Hva kan jeg gjøre for å gå opp i vekt? Og hva kan jeg trene? Jeg tenkte kansje siden det er sommer å prøve å jogg hvertfall 2 ganger i uka og mens jeg gjør det prøve på så mange push ups jeg kan. Har dere noen tips til øvelser jeg kan gjøre når jeg er hjemme og kjeder meg i stedet for å brenne tid forann skjermen? Har noen mål og det er at jeg vil klare ganske mange pull ups og push ups innen jeg er 18 fordi jeg vil veldig prøve å bli fallskjermjeger. Jeg føler jeg har en mulighet til å nå målet hvis jeg begynner å trene NÅ... Tror dere det er en mulighet at en i elendig form kan klare noe sånnt? Takk for svar håper dere har noen råd!

 

-Zhensic-

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du ikke ikke har mulighet til å begynne på et senter så er det en god start å begynne med armhevninger og jogging. Har du ikke råd til manualer kan du bruke en tom 1.5l flaske som du fyller først med vann, så med sand for å skaffe billige vekter. Finn en gren å gjør kroppshev i. Fyll en sekk med steiner og gjør knebøy. Eller begynn på et treningsenter først som sist. Det viktigste er å fokusere på å lære øvelsene i begynnelsen med lette vekter slik at du unngår skader. 50% av resultatene dine kommer til å komme fra trening, de andre 50% fra søvn og kosthold. Få 8 timer søvn hver natt, og spis mye grønnsaker og kjøtt. Det aller viktigste er din egen innsatsvilje. Det er opp til deg om dette blir noen armhevninger før leggetid en ukes tid før du gir opp, eller om du har nok viljestyrke til å endre deg.

 

Begynner du på et senter kan du trene Stronglifts 5x5. Begynn med kun stanga (VIKTIG) og øk 2.5 kilo hver gang. HOLD DEG TIL PROGRAMMET. IKKE BLI TØFF OG ØK MER ENN DET HVER ØKT.

 

Workout A Workout B

Squat 5x5 Squat 5x5

Bench Press 5x5 Overhead Press 5x5

Inverted Rows 3xF Deadlift 1x5

Dips 3xF Pull-ups/Chin-ups 3xF

Reverse Crunch 3x12 Prone Bridges 3x30sec

  • Liker 1
Lenke til kommentar
  • 1 måned senere...

Hallo alle sammen!

 

Få i deg masse protein varje dag! Melk är en utmärkt kilde til høykvalitetsprotein! Börja med intervall träning två gånger i veckan, och med lätta vekter för att utveckla styrka og masse i dine muskler. Husk å ha rätt teknik, øke vekten gradvis varje eller varannan vecka och du kommer nok til å klare armhävningar och pullups mye lättare etter hvert.

 

Lykke til. ;)

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...