Gå til innhold

fløte med mer fett


hkl

Anbefalte innlegg

Skrevet

Hei

 

Har lest om at de f eks i lands som UK selger "dobbel kremfløte" som inneholder 48% fett, i motsetning til den norske som kun har 38%. Finnes dette i Norge? Kan jo være at mindre meierier lager dette, og at det selges på større butikker som Ultra og Jacobs f eks(?)

 

Trenger det til et matprosjekt. :)

Videoannonse
Annonse
Skrevet

Creme Brulée. Men vil få en litt "fastere" utgave uten at det blir for mye eggesmak, men likevel beholde kremen. Noe ala dette:

Skrevet

Men her snakker han jo om å bruke ulrahomogenisert melk, slett ikke double cream. Alle oppskriftene jeg har sett på creme brulee bruker en blanding av melk og fløte og den er feit nok som det er, bare fløte eller double cream vil gjøre den for feit..

 

Har en oppskrift et sted på en creme brulee som skal velves ut av formen, skal se om jeg finner den.

Skrevet

Supert, skal sjekke det ut. Gelatin i seg selv ga ikke godt nok resultat, så må nok ha ett par andre ingredienser og. :)

Skrevet

UK er det eneste landet i europa med så høyt fettnivå i fløten. Finner neppe noe slikt i Norge, så sant en mindre gård skulle selge det.

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...