Gå til innhold

Noe er feil, men hva?


Anbefalte innlegg

Kjøpte meg ny pc for ca. 2 måneder siden ( http://home.no/norwolf/data/pese.htm ), men har hatt et lite problem der PCen nekter å kjøre på 166fps. Spurte om hjelp til dette før, men kom ikke fram til noen konstruktiv løsning på problemet så jeg fikk bare nøye meg med å kjøre på 133fps.

Men så oppdaterete jeg Bios og lastet ned de nyeste nforce driverne, og nå er maskina ustabil på 133fps også. Maskin låser seg rett og slett, bilde fryser og ingenting virker.

Nå er ikke jeg noen ekspert, men jeg har 3 forskjellige CPU vifter (bruker vulcano 11) så jeg tror ikke kjøling er problemet.

 

Jeg _tror_ ikke det er noe feil med Hardwaret, men jeg er ikke sikker, lurte på om noen har hatt lignende problemer eller har noen forslag om hva jeg skal gjøre for å mekke det?

 

Alle forslag mottaes med stor takk!

 

HW: http://home.no/norwolf/data/pese.htm

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

minne er testa (memtest86), reinstallert os osv, går jeg ut ifra? Kunne vært en ide å stressteste cpu og minne med feks sisoft sandra. Får du heng i spill eller andre ressurskrevende ting, eller skjer det vilkårlig? Har du mulighet til å klokke minnet uavhengig av prosessor?

Lenke til kommentar

Ja, den henger seg som regel når jeg kjører flere ressurskrevende programmer sammtidig, skal teste RAMen i morgen (når jeg gidder å sette i floppyen...)

 

Stressteste cpu og minne? vart gresk for meg... :oops: hvordan gjør jeg dette? ...Klokke minnet uavhengig av prosessor...?

 

Takk for svar! :wink:

Lenke til kommentar

du har prøvd å sette ned hastighet på ram ser jeg nå. med stresstest mener jeg å kjøre et programm som kjører minne eller cpu på maks i lengre tid, f eks et testprogram i loop, f eks sisoft sandra, finns mange andre også som kan brukes.

Lenke til kommentar

Hmm... så det virker egentlig som HK passer dårlig med TwinMos RAM...

Finns det noen løsning på dette problemet, eller må jeg kjøpe nytt?

Med dagens RAM priser blir det sikkert billigere å kjøpe nytt HK...

Noen som tror jeg får returnert RAM/HK hos komplett, eller må jeg kjøpe nytt (med mindre det finns en løsning)?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...