Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

Batteriet på dataen virker ikke


Anbefalte innlegg

Batteriet på dataen min har sluttet å virke. Det blir ikke ladet av strømledningen. Er det noen vits å ta med dataen på elkjøp der jeg kjøpte den å klage/høre hva de sier hva som er feil? Det er kanskje ikke så mye vits når dataen er to år, da går vel ikke noe på garantien lengre? Skal jeg høre med dem, eller er det eneste jeg må gjøre å bare kjøpe nytt batteri selv?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det har jeg prøvd mange ganger allerede. Batteriet har ikke virket på to måneder nå. Først var det slik at det ble bare ladet av og til, og til slutt funket det ikke i det heletatt.

 

Strømledningen funker vel som normalt når jeg får strøm gjennom den, bare at den ikke gir strøm til batteriet? Det står "koblet til, lader ikke".

Endret av knottsau
Lenke til kommentar

Batteri er slitedel og har ikke 5 års rekalmasjonstid.

 

Korrekt det, men batteri har faktisk 2 års reklamasjonsrett i henhold til avgjørelser i forbrukertvistutvalget.

 

@TS: Når et batteri bare periodisk tar lading kan det være andre ting en batteriet som også er problemet. Så kontakt Elkjøp. Og så er det lurt å ha en viss oversikt over forbrukerrettigheter. Garanti er i Norge av svært liten betydning, det er reklamasjonsretten som er viktig.

Lenke til kommentar

Der det er et blått lys som viser at det er strøm på dataen har de siste dagene blinket istedenfor å vøre blått hele tiden. Nå er det fire røde blink, før det er et blått blink, så fire røde, så et blått. Slik fortsetter det. Har dette noe med saken å gjøre?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...