Gå til innhold

"Betaling ikke kommet frem", erfaringer med overføring?


Anbefalte innlegg

Hei!

I går (mandag) bestillte jeg litt forskjellig hos Bikerstreet, valgte forskuddsbetaling til banken.

Fikk kontonummeret og sendte nøyaktig sum til kontonummeret, med "melding til mottaker" på nettbanken og skrev: Til Bikerstreet Adressa, ordrenummeret og hvem det var fra. Dette var ca. kl.7 om kvelden.

I dag var ingen penger mottatt, i kveld sendte jeg e-post med kontonummeret mitt om dem hadde fått noe betaling fra det, neida ingen penger mottatt, fikk svar 1 time etterpå. Pengene var ute av konto med en gang forresten. Er uerfaren med overføring slik egentlig.

Når jeg overfører til bekjente av og til, kommer pengene frem med en gang. Dobbeltsjekket flere ganger at alt var riktig så det er rett.

 

Er det normalt at det tar noen dager før dem er kommet frem, eller er det bare at dem mottar så mange at det blir "kø" på en måte?

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hvis du overfører til noen med samme bank som deg så går det øyeblikkelig, men ellers så er det bare en illusjon at pengene forsvinner fra kontoen din med en gang. BBS kjører overføringer 8, 12 og 16 (kan være feil, men noe lignende). Pengene kommer da frem neste dag, men det kan fortsatt ta enda en da før det blir bokført og litt avhengig av nettbanken til butikken kan det være at de må vente på mottaksmeldingen fra banken på enten papir eller epost.

Lenke til kommentar
  • 3 uker senere...

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...