Gå til innhold
Spørsmål om bil og motor? Still spørsmål her ×

[Løst] '95 A6 blaffrelyd?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Som emnetittelen sier har jeg en Audi A6 med en blaffrelyd i motoren. Jeg har ingen utdannelse innenfor mekanikk og ikkenoe grunnlag for å uttale meg om hva det kan være. Jeg bare lurer på om det er noe som kan høres kjent ut for dere som kan litt mer. Bilen har gått ganske langt, men ikke skummelt langt, reg. reim skal skiftes før sommeren er over, men jeg tviler virkelig på at det er den som blaffrer, tror heller det er ei vifte eller pumpe kanskje?

 

Jeg ville uansett høre med dere her inne før jeg lar et verksted støvsuge lommeboka mi, som student er det ikke mye formue jeg kan skryte av. Noen som har noen tips? Bilen har selvfølgelig tilstrekkelig med både olje og kjølevæske.

 

På forhånd takk :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Øker denne lyden eller forsvinner den i takt med turtallet? Det første som slår meg er dårlige tennplugger, eventuelt defekt coil eller andre tenningsproblemer...

 

Hvilken motor sitter i bilen?

 

Lyden er uavhengig av turtall og gir. Den eksisterer på tomgang også. Jeg har liten peiling på hvordan tilstanden til f.eks tennpluggene er, så det kan nok være noe relativt enkelt.

 

Det er 2,0 med 117 hestekfrefter tror jeg. Skal sjekke i vognkortet i morgen.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...