Gå til innhold

CD Parabol - er det HDCP på HDMI signalet?


Anbefalte innlegg

Jeg fant dette kortet på komplett , faktisk det første jeg har funnet som støtter HDMI inn. Er jo et "kupp" til mediacentereret mitt dersom det fungerer fint. Har allerede en ekstra boks fra CD (alle rom) så hvis jeg ved hjelp av dette kortet kan få signalet inn i mediacenteret er det jo jubelkveld i stua :-)

 

Mitt problem er at det iflg en test på anandtech kommer fram at kortet ikke støtter HDCP på hdmi inntaket, så hvis boksen til CD bruker dette er jo kortet "ubrukelig" til mitt formål. Så mitt spørsmål er ganske enkelt, vil CD sin standard HD boks sitt signal være med HDCP via hdmi kabelen? Er det noen andre som har kjøpt dette kortet og fått det til å fungere med CD?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Ja, men dette kortet var virkelig praktisk i og med at det kunne få inn hdmi signal. Kunne jo da tatt det med og brukt det uavhengig av leverandører i fremtiden så lenge jeg hadde hatt en boks utenom.

 

Hvordan er det med Cd og DVB-C tuner da? Blir det ikke krøll pga pairing av kort? Hvis jeg tar kortet ut av boks nr 2 for å ha i mediacentert, vil det da bli aktivert?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...