Gå til innhold
Trenger du skole- eller leksehjelp? Still spørsmål her ×

Elendige eksamenssensorer


Anbefalte innlegg

Norsk er russisk rulett. Det holder ikke bare å skrive plettfri norsk og ha et godt språk, men du skal helst finne opp hjulet på nytt også. Nå er sannsynligvis lærere også litt vel snill med standpunktkarakterene, slik at du i realiteten muligens ligger på et litt lavere nivå enn det du har i standpunkt.

 

Jeg fikk faktisk det samme på eksamen som i standpunkt da jeg gikk i 10. klasse. De aller fleste gikk ned én eller to karakterer, og jeg husker kun ett tilfelle hvor noen gikk opp.

Nå får jeg angst. Jeg kom opp i norsk hovedmål, kjemi og norsk sidemål, og er supernervøs på norsken; ikke for at jeg bomma, men fordi jeg virker som en super-ateist-sosialist-jævel, når jeg verken er ateist eller noe mer enn en sosialdemokrat. Håper at sensor er skikkelig sosialist, noe som ikke er uhørt.

 

Sensor er sosialist garantert. Ateist er mer usikkert.

 

Representin'

 

Jeg fikk 5 i bokmål og 4 i nynorsk som standpunkt. På eksamen fikk jeg først 2 i bokmål, men 'klaget' opp til en 3er. Fikk også 3 i nynorsk.

 

Om jeg i det hele tatt kan bruke det som sammenligning, fikk jeg 5 i norsk muntlig både i standpunkt og muntlig eksamen.

 

 

Skriftlig eksamen i norsk = :wallbash:

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Dette kan vel ha like mye med at dere får for snille standpunktkarakterer i norsk? Da jeg gikk siste året allmennfag, var det ingen som fikk noen store avvik mellom eksamens- og standpunktkarakter.

Sikre på at faglærerne deres ikke gir dere gode karakterer for lett da? Eller kanskje dere ikke går gjennom det nødvendige av pensum? Jeg fikk ihvertfall standpunkskarateren min på eksamen.

 

For min del, så lå jeg alltid på det nivået når det gjaldt norsk. Det var ikke bare meg det gikk dårlig med på eksamen. Man kunne telle alle antall femmere på én hånd, av hele resultatarket for alle klassene. Det var ingen 6ere så vidt jeg husket. Lærerene mine skjønte ingenting av hvorfor jeg fikk så lav karakter.

 

:shrug:

Endret av ahpadt
Lenke til kommentar

Ja, men skrev ikke du på din egen PC?

Jo'a, men den er levert inn.

 

Kan hende jeg har eksamesnoppgaven på USB-sticken da jeg kopierte alle filene fra «2010-2011»-mappa mi. Er ikke sikker på om jeg lagra eksamensoppgaven der da.

Endret av stifa
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...