Gå til innhold

Test: 26 smarttelefoner


Anbefalte innlegg

Ok, kan det være du har den gamle BT 2.0 på din mobil ? Det er iallfall stor forskjell på 2.0 og 3.0...

Bluetooth 3.0 + HS bruker nettopp WLAN (802.11)

 

 

Jeg har nå original Desire, som tror jeg ikke har 3.0. Men det jo ikke bare det, jeg vil også helst har tilgang på minnekorte fra pc slik at jeg har den i windows explorer/ nautilus.

 

Minnekort og internt minne kommer jo opp i explorer på PC når mobilen er tilkoblet via bluetooth. Når min PC står på og jeg befinner meg innen ca 10m fra min PC vises alt i explorer på PCèn :) kan ikke bli enklere det :cool:

 

Dette er likt uansett hvilken versjon bluetooth du har, kun hastigheten er forskjellig. Vet ikke hvilken versjon Desire har men ville tro den har 3.0, min Nokia N8 har iallfall 3.0 ;)

 

nope har 2.1, kan jo prøve med vanlig bluetooth opkobling, men sist gang funket det ikke så enkelt. Men det er lenge, lenge siden også

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...

Denne listen viser bare seriøsiteten hos testerene :( Snakk med voksne folk og lag ny liste over beste og dårligste smartphone!

 

Troll...

 

Du mener at "voksne folk" med Nokia 5110 skal bestemme hvilken smartphone som er best?

Tror seriøst at disse folkene har mere greie på disse telefonene enn både deg og voksne folk generelt, hva enn du legger i det.

 

iphone fortjener ikke mere enn 4, den starter å bli gammel sammenlignet med nye telefoner og koster fortsatt det samme som når den ble lansert. Nå for tiden er det 2000kr mer enn den er verdt.

  • Liker 2
Lenke til kommentar
  • 2 måneder senere...

iPhone 4 er bra, folk flest av ungdom bruker iPhone, cirka 2/3 i klassen min har Iphone og jeg kjenner rundt 6 som har HTC. Så hos ungdom ligger IPhone høyest.

 

Når iPhone 4 kom ut skulle den ha hatt 6 men nå er den 1 år og IPhone 5 kommer ut snart, Iphone 4 var en sensasjon når den kom ut, mange ville ha den, det kommer det sikkert til å bli med IPhone 5 også...

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...