Gå til innhold

Hodetelefoner til generell PC-bruk (0-1000 kr)


Anbefalte innlegg

Jeg har behov for et nytt sett med hodetelefoner som skal brukes utelukkende til PC-bruk, både spill, musikk og filmer. Lydkvaliteten har prioritet og jeg trenger ikke hodetelefoner dedikert til spill med mikrofon, virtuell surround etc. Komfort er også viktig, siden jeg kommer til å bruke dem mange timer hver dag. Det kan godt være åpne klokker, siden jeg bare skal bruke dem hjemme og ikke ute blant folk. Budsjetter er opp til ca. 1000 kr, men under 700-800 hadde vært å foretrekke. Det hadde vært flott om noen kunne anbefalt et sett med hodetelefoner som passer disse kriteriene.

 

Takk for svar!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg bruker Koss Porta Pro. Veldig fornøyd

 

Porta Pro er nok ikke helt det jeg er ute etter, både med tanke på komfort og lydkvalitet.

 

Turtle Beach Earforce PX21

 

gode og ha på og bra lydkvalitet

 

Tror ikke disse er helt min ting heller. De markedsføres vel mest mot spill, så har en mistanke om at lydkvalitet ikke har hatt topp prioritet.

 

Hei!

 

Det er lurt å vurdere og lese seg opp på modeller i det aktuelle prissjiktet fra anerkjente og seriøse produsenter som Sennheiser, AKG, Shure, Denon, Audio-Technica og så videre. :yes:

 

Ja, men det er ganske mye å få oversikt over, så var derfor jeg tenkte jeg skulle spørre om noen hadde noen spesifikke å anbefale. Men takk for produsentnavnene, skal ta en titt på disse.

Lenke til kommentar

Som du sikkert har lest, er HD280 og -380 rene hørselsvernene. HD380 har jeg dessverre ikke prøvd, HD280 har jeg bare prøvd ved en anledning uten å ha noe sammenligningsgrunnlag. Synes å huske at lyden var god, men at det var noe som ikke passet helt inn. Komfortable var de i grunn ikke, da hørselsvernkonstruksjonen klemmer svært godt rundt hodet.

Anbefaler, både av hensyn til lyd og komfort, at du prøver begge før kjøp, men det gjelder egentlig de fleste lukkede hodetelefoner som eksisterer. Generelt er nok åpne hodetelefoner bedre om du ikke trenger nevneverdig støydemping, men personlig synes jeg lyden i visse lukkede hodetelefoner fungerer vel så godt (og ville derfor antagelig valgt K272 over K242 på tross av at sistnevnte er hakket mer komfortabel). Så lenge det ikke går utover lyden, er det jo greit å slippe unna viftestøy og hundeglam fra naboen når en skal lytte til noe.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...