Gå til innhold

Billig og stor TV til PC-bruk og film, what to choose?


Anbefalte innlegg

Jeg er akkurat flyttet til Norge og trenger en ny TV til leiligheten. I France hadde jeg en 50" LG PK350 plasma, og den var helt super til film og PS3, men dessverre forferdelig dårlig som pc-skjerm. Siden jeg driver med endel spreadsheeting i jobben liker jeg godt å koble pcen til TVen og sitte å jobbe på den. Dette fungerte forøvrig knirkefritt på en Samsung Series 6 46" jeg hadde før LGen. Har derfor kommet frem til at LCD er tingen, am I right?

 

Kunne tenkt meg størrelse rundt 46-50 tommer, at den er god som pc-skjerm, og til slutt, billig!! Jeg skal bare bo i Norge i ett år, og syntes derfor det blir litt bortkastet å bruke over 10,000 på en super LED tv.

 

Hva bør jeg kikke på? Gjerne med link til prisguiden. Erfaringene mine med LGen og Samsung er forøvrig meget gode ellers!

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Prosjektor er fullstendig uaktuelt.

 

LG tver er helt fantastiske i forhold til prisen, men jeg er mer fornøyde med Samsung som pcskjerm. Antar at dette er fordi jeg har hatt LG plasma, men Samsung LCD. Am I right? Så en LG LCD, så blir alt a-okey?

Endret av eSik
Lenke til kommentar

Wow! Det var faktisk veldig billig. Og liker ambilight godt. Ser ut som jeg har en deal :-)

Veldig fin tv det. kan slv anbefale den, men er det 46" du er ute etter, får du en mye billigere 46" LCD uten 3D og ambilight, som du kan få like mye ut av i mine øyne. Dersom du skal selge tven på bruktmarked når du drar tilbake til frankriket om 1 år, vil det være mindre tap i å kjøpe LCD. Ingen stor forskjell på LCD kontra LED hva bildekvalitet anngår i den prisklassen heller. jetg tror du ville vært bedre tjent med å kjøpe en LCD. Nå er du jo likevel like under 10,000kr som du ikke ville så...

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...