Gå til innhold

Amobil.no: Nytt utseende på websidene


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Er klar over det, vi var dessverre nødt til å prioritere bort enkelte elementer for å få forumet til å passe inn i det nye designet... :-?

 

Når det gjelder akkurat "Last post", så kan man jo bare klikke på kategorien for å se den siste postens forfatter. Det blir riktignok et steg ekstra, men det var valget mellom dette og å presse sammen eller fjerne noen av de andre kolonnene...

 

Forøvrig er det jo mulighet for å velge en annen template i profilen sin, men da får man jo ikke lenger tilgang til grensesnittet til Amobil...

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NN7wWQ

Når jeg trykker på forumet kommer det opp i den nye designen, men når jeg logger meg på kommer jeg automatisk til hardware.no sinn side, og det gamle blå forumet. Hvordan fikser jeg dette?

 

Edit: Jeg fant det ut, på 'profile'. Burde kanskje leitet litt bedre før jeg spurte :oops: . Nytt spørsmål, hvordan får jeg det sånn at designen på forumet blir det samme som siden jeg kom fra? Er jeg på gamer.no vil jeg ikke ha amobil.no design, osv.

Lenke til kommentar
Gjest Slettet-NN7wWQ

Har dere prøvd forumet i opera? Når jeg går inn på en thread er den ofte enda smalere enn den allerede er sånn den skal være. "søk på amobil" (til høyre) flytter seg under reklamen, og tar hele kolonnen med seg. Fikser seg hvis jeg trykker refresh.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...