Gå til innhold

Komplett hjemmekino fra Sony! Synspunkter?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Sony lanserte en ny forsterkerteknikk med dette settet, som skulle gi mer lyd for pengene. Dette er en ny utgave av settet som ble testet i eyefi 4/01. Jeg siterer:

Bilde: 90

Lyd: 96

Brukervennlighet:98

Design: 95

Kvalitetsinntrykk: 90

Utstyr: 90

 

Karakter: 94 av 100 mulige!

Lenke til kommentar

Jeg har selv dette anlegget, og er kjempefornøyd.

Det er spesielt praktisk om man bor i en liten leilighet - og det gjør man jo!

 

Anlegget tar liten plass, stjeler ikke lys som mørke trehøyttalere jo gjør, og er svært billig - slik at du kan putte mer penger i noe som ikke irriterer blokknaboene... (f.eks. en plasma-tv 8) )

 

Sjekk http://tomshardware.bizrate.com/marketplac...d--6557224.html for andres kommentarer.

 

Grå

Lenke til kommentar
det meste som er "komplett" er generelt sett ikke det beste

 

Tja. "Det beste" - i forhold til hva da? Pris? Effekt? Features? Kvalitet?

Hvis du kan finne løskomponenter med tilsvarende pris, kvalitet og egenskaper (...som SACD, progressive komponent ut, etc), så si i fra, da!

 

Grå

Lenke til kommentar

tror du har gjort et kjempekjøp :)

 

har ikke selv hørt anlegget, men jeg mener å ha lest en test/artikkel om det i lyd & bilde. (hvor det forøvrig ble rost opp i skyene)

 

har selv en Denon AVR-1803 med 2x gale 3020 (bak) + 2x 3040 (front) + 1x 3050c (senter), som du kanskje skjønner har jeg ikke sub, men en gale 3080W ligger og venter på at jeg skal komme hjem fra ferie.

 

ble litt oftopic men skulle bare komme frem til at det låter meget bra i forhold til prisen, noe som jeg også tror ditt anlegg kommer til å gjøre..

 

det er kun to ting jeg er skeptisk mot/om

 

1: sony produserer alt for mange ting til å kunne konsentrere seg 100% om hjemmekino

 

2: leste ikke helt supernøye, men kunne ikke finne noe info om kablene. gode kabler forbedrer lyden MYE fra dårlige kabler..til hjelp

 

 

håper jeg var

Lenke til kommentar
2: leste ikke helt supernøye, men kunne ikke finne noe info om kablene. gode kabler forbedrer lyden MYE fra dårlige kabler..til hjelp

<ironi>Kablene er ikke den mest påkostede delen av dette anlegget.</ironi> Lite tverrsnitt, men verre; så godt som umulig å skifte ut grunnet sære kontakter til forsterkeren.

 

Off-topic: Er det noen som har sett noen blindtester av kabler?

 

Grå

Lenke til kommentar

Anlegget jeg snakket om er Yamaha DVX-S100, og selges på tilbud fra Absolute Hifi på Økern, Oslo til 7990,-

 

Har ALT av inn utganger som gjør at man lett kan "bytte" ut komponenter. Forsterkeren til det hele sitter i Subwooferen fremfor selve spilleren, som gjør at den er noe større enn sine konkurenter. Effekten er ikke noe mindre, fordi watt Sony oppgir kan du dele på 4.

 

Kunne sikkert ha skrytet opp og ned av dette anlegget, men jeg er litt for mye high-end freak for det. Men kan si så mye at jeg har hørt nøye på både Sony og Yamaha sitt, og pesonlig syntes jeg lyden er "penere" på Yamaha sitt, samt at hjemmekinoprossesoren er et hakk bedre. Flere inn/utganger/muligheter også, samt lettere plaseringsmuligheter. Raskt søk på nettet viser at Yamaha sitt vinner det meste av tester.

 

Men begge er knallanlegg til å være Alt-i-ett hvis man ønsker det. Syntes personlig det er litt mye å bruke 14 000,- å slike ting når det er så mye bedre alternativer. Hverken Sony eller Yamaha er noe bra på musikk.

 

Har kjøpt et Yamaha jeg bruker på soverommet, og er storfornøyd med det der.

Lenke til kommentar

Kjøper man Yamaha sitt anlegg må man i tillegg kjøpe 4 stativer til høyttalerne. Og det koster sikkert flesk!? Har for øyeblikket et par satelitthøyttalere fra sony, og det kostet meg 1000 spenn for 2 høyttalerstativer!

 

Synes også sony kunne kostet på seg noen flere utganger. Har en ny dvd-spiller som jeg kommer til å bruke isteden for den intergrerte, og den kommer til å bruke den eneste digitale utgangen på forsterkeren.. Hvis jeg kjøper den da..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...