Gå til innhold

Batterieliminator. Brudd i strømforsyningen


ivatyr

Anbefalte innlegg

Har en laptop HP dv5000 som det etterhvert vart ustabil kontakt i jack-plugg-kontakten på. Måtte demontere hele laptopen for å nå fram til denne kontakten. Ser da at den tynne pinnen i midten som er vulket eller presset fast i bakelitten (?) er løsna og blitt skyvd bakover så den ikke når fram og får kontakt med jackpluggen. Har lima den med lynlim nå. Men for å slippe dette fler ganger, tenker jeg å få tak i en kort forlenger som kan stå i hele tiden, og heller plugge batterieliminatorledningen i forlengeren.

Spørsmål: Fins det sånne å få kjøpt?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

post-160394-0-78712800-1303839505_thumb.jpgpost-160394-0-80267600-1303839508_thumb.jpgpost-160394-0-48285400-1303839510_thumb.jpg

Hei.

 

Hadde vært greiere å forstå problemstillingen om du kunne postet et bilde. Eller iallefall laget en grov skisse i tillegg til beskrivelsen.

 

Lynlim er generelt ikke noe god måte å få løse kontaktproblemer med.

 

Kan du lodde?

 

Akkurat nå har jeg skrudd sammen maskina (bruker den nå til dette svaret) etter å ha lima midtpinnen i dc-power kontakten m. lynlim + 3-4 klyser med 2-komponent epoxy utapå. Har undersøkt litt, og spurt en mann på et pc-verksted om råd, og han anbefalte absolutt denne måten. Evt. kjøpe denne kontakten. Men HP har den ikke lenger.

Men så enkelt som det i grunnen var å skru pc-en sammen igjen, trodde jeg ikke det var. Man må bare for all del gå etter en maintenance PDF som viser skritt for skritt hvordan demonteringen skal gjøres, legge skruer på hver sin plass, merke dem med hvilken side m. bilde i boka de hører til. Kan prøve å legge ut bilder som viser hvordan det såg ut før jeg limte.

Her viser bildene hvordan situasjonen var, midtpinnen bakoverskyvd som resulterte i null strøm og lading, så det andre bildet som viser at jeg har presset pinnen tilbake på plass.

Endret av ivatyr
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...