Gå til innhold

Epic: – Vi har aldri vært så usikre


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Om dette beviser noe som helst så er det hvilken enorm fremtid vi forsatt har når det kommer til spill. Det at folk klarer å pakke inn ettdollars spill inn i en liten mobiltelefon sier litt om hvilke enorme krefter som ligger bak det. Og med tanke på hvor enormt mye mer kraft som ligger i en konsoll og pc så er vi kun en genial tanke fra å oppleve en revulosjon innen konsoll og pc spill. Det kommer til og skje snart.

 

Dessuten så tviler jeg sterkt på at folk om 20 år kommer til å sitte og lane facebook og android....

Lenke til kommentar

For meg, som kunde, så virker det som at de store utgiverne (EA, Epic, Ubisoft, Activision, THQ med mer) ikke ønsker å faktisk ta innover seg at også de må rette seg etter utviklingen istedet for å hindre den. Å tillate elendige porteringer av spill fra konsoll til PC (åh, unnskyld, konsollifisering av PC-spill) og kreve full pris, for så å klage på dårlig salg eller misfornøyde brukere er idiotisk.

 

Digital distribusjon, og en splittelse av konsoller og PC er nok veien å gå. Hell, Wii er den eneste konsollen med livets rett, de to andre er bare en veldig svak PC og PC-spill preges i relativt stor grad av dette. Men dette ville fjerne mye av inntektene til utgiverne, noe de såklart ikke ønsker.

Hva som er ideelt, og hva som er realistisk er dessverre to vidt forskjellige ting.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...