Gå til innhold

[Løst] Får ikke koblet til routeren


Anbefalte innlegg

Hei

 

Jeg har en Tilgin Vood 452w-B router som jeg har kunnet konfigurere som jeg selv vil via web interfacet, helt frem til for 2 dager siden. Når jeg nå prøver å åpne web interfacet(192.168.1.1) i IE så får jeg denne meldingen når jeg trykker på Diagnose Connection Problems etter at siden ikke vil komme frem: "The remote device or resource won't accept the connection"

 

Hvorfor kommer det helt plutselig? Er det noe ISP'en min kan ha gjort?

 

Legger ved et bilde av feilmeldingen.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Routeren er satt opp med dhcp server, jeg har ip: 192.168.1.10, gateway: 192.168.1.1 og dns: 192.168.1.1, og som sagt så har dette fungert fint før, men plutselig(uten at jeg har rørt den) så får jeg ikke lenger kontakt med web interfacet.

Endret av miXer
Lenke til kommentar

Nå har jeg resatt routeren, og nå får jeg kontakt med web interfacet, men det er bare i toppen 1 minutt. Etter at minuttet er over, så mister jeg kontakten med web interfacet, og det er tilbake akkurat slik som før, men internett fungerer fin fint for det. Dette er snodige greier. Og etter resetten så har en av VoIP lampene begynt å lyse selv om jeg ikke har VoIP.... Tar en telefon til ISP'en jeg...

Endret av miXer
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...