Gå til innhold

Football Identity-tråden


Anbefalte innlegg

Første kvalifiseringsrunde i UFEC (tilsvarer Europa League) ble spilt i kveld, og Rosenborg gjorde en god kamp mot Sporting Ulster fra Nord-Irland. Kampen endte 3-0 (europeisk hat-trick av Charles Norman), og siden det bare er enkelt-kamper på dette tidspunktet av turneringen betyr det at Rosenborg er videre til neste runde. Dette var faktisk første Europa-seieren til et norsk lag noensinne, etter meget tvilsomme resultater de to forrige sesongene.

 

PS. Det irske laget, som hovedsaklig består av franskmenn, har lagt inn protest fordi de mener spillet ikke fungerte som det skulle etter det 65. minutt. Men siden Rosenborg ledet 2-0 på det tidspunktet er det vel tvilsomt om de får gehør.

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

6. runde:

Managerløse FK Haugesund fikk juling igjen, denne gangen ble det 1-6-tap mot Rosenborg. Sistnevnte hadde tydeligvis ikke latt seg affisere av alt bråket rundt UFEC-deltagelsen, hvor laget først vant 3-0 mot nord-irske Sporting Ulster og trodde de vare klare for 2. runde, bare for deretter å bli fratatt den fortjente seieren grunnet irenes påståtte tekniske problemer. FID-adminsene har bestemt at kampen skal spilles om igjen onsdag 5/1 klokka 21:30, som er dagen før topp-oppgjøret mot Hvit Arendal. Hektisk for trønderne altså.

 

Ellers vant de andre lagene mot bot-motstand (Hvit Arendal satte klubbrekord med 10-0 borte mot Team 12 Norway)

 

Neste runde spilles 6/1, 21:00.

Lenke til kommentar

Hei og hopp, håper du har funnet deg en klubb nå :-)

 

Forøvrig har dette vært en svart dag/kveld for den norske ligaen, etter at Rosenborg tapte omkampen i UFEC 2-3 etter ekstraomganger. Dermed mistet laget 2.runde-plassen de trodde de hadde vunnet sist lørdag, Norge mistet sine første rankingpoeng og FID viste seg som litt mer "beta" enn vi hadde trodd. Det skal ikke være SÅ tilfeldig hvem som går videre. Her fører altså en teknisk feil i det 65. minutt i den originale kampen til at 3-0 blir til omkamp, som Rosenborg taper grunnet dårligere form (spilte ligakamp på et senere tidspunkt enn det nord-irske laget) og for mange bots (mange av RBK-spillerne kunne ikke delta aktivt fordi de spilte viktige kamper med sine "hovedspillere" i større ligaer denne dagen). Sånn kan det gå, veldig skuffende og trist for Rosenborg, men regner med at de er fit for fight allerede til morgendagens toppkamp mot Hvit Arendal (dessverre) :-)

Lenke til kommentar

Det mangler bare 3 forsvarsspillere før det sjette norske laget kan aktiveres. Blir det Brann? Vålerenga? Lillestrøm? Jeg har hørt rykter om at det er en del norske stjernespillere i utlandet som kan tenke seg å komme "hjem" hvis noen av disse lagene blir opprettet. Kanskje litt kjipt å starte lag såpass langt inn i sesongen, men jeg ser at Team 6 Norway foreløpig ligger på sisteplass, så klatring på tabellen er i det minste garantert :-P Pluss at det er greit med en "treningssesong" før man starter med blanke ark i sesong 8. Så nøl ei, opprett din gratis Brede Hangeland nå! :thumbup:

Lenke til kommentar

Lagde du CF? Har selv en CF som har vært arbeidsledig lenge, det er definitivt den vanskeligste kategorien å få seg jobb i siden det er så utrolig mange som lager seg CF. Lag deg en forsvarsspiller isteden, har 6 slike selv og alle er i jobb. Evt. kan du prøve å reklamere for CFen din på Transfer-forumet, slik at folk skjønner at du er en aktiv fyr det går an å satse på.

Lenke til kommentar

7. runde:

Rundens topp-oppgjør mellom Rosenborg og Hvit Arendal ble en tett, spennende og dramatisk kamp som først ble avgjort i aller siste sekund: det siste som skjedde i kampen var Charles Normanns skudd fra kanten av 16-meteren som fløy i en perfekt bue over Arendals målvakt og duppet akkurat i tide til å treffe i krysset på motsatt side. Endelig litt flaks for Rosenborg igjen, mens Arendal-folket selvsagt er skuffet. Men forhåpningene var i utgangspunktet lave grunnet spiss-stjernen Mathew J. Wilsons fravær (sykdom), så tapet ble tatt med fatning og lovnader om å komme sterkere tilbake i returkampen.

 

Ellers vant de andre lagene mot bot-motstand (Molde benyttet anledningen til å svisje forbi Arendal på tabellen)

 

Neste runde spilles 10/1, 21:00.

Lenke til kommentar

Heisann! Registrerte meg i dag og har lyst å hjelpe til :) tenkte å lage en forsvarspiller, men lurer på hva som trengs? føler mest for høyre eller venstre, men kan sikkert kjøre sentral også. Dette spillet så spennende ut :D

 

Heisann! Hva slags spiller ble det? Når det gjelder forsvarsspillere så trengs alle typer like mye, så der kan du ikke trå feil :-)

 

FK Haugesund trenger manager! Søk nå!

 

Nyttige egenskaper:

 

- taktisk interessert (gode lag kan senkes hvis man spiller på rett måte, men å utvikle en god spillestil tar tid og tankekraft)

- aktiv (ofte pålogget, holder et skarpt øye med transfermarkedet)

- kommuniserende (snakker med spillerne, holder liv i forumet)

- stayer (gir ikke opp i motgang, bygger laget stein for stein)

- hardhudet (tåler kritikk)

- grunnleggende engelsk-kunnskaper

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

Blei en central defender, med tower bodytype :)

Mulighet for å få joina et norsk lag? er ikke helt inn i hvordan alt fungerer, men vil jo gjerne prøve ;) er Haugesund det nyeste? hvor skal jeg ta kontakt? La inn advertisement på den norske forumdelen, spilleren heter Lars Espe

Endret av BrainImplosion
Lenke til kommentar

Blei en central defender, med tower bodytype :)

Mulighet for å få joina et norsk lag? er ikke helt inn i hvordan alt fungerer, men vil jo gjerne prøve ;) er Haugesund det nyeste? hvor skal jeg ta kontakt? La inn advertisement på den norske forumdelen, spilleren heter Lars Espe

 

Imorgen formiddag en gang er Team 6 Norway oppe og går, og sannsynligheten for at du skal bli en av de utvalgte 4 forsvarerne er stor (systemet har 5 å velge i). Litt dårligere odds for Erixxn, som er en av 7 som konkurrerer om de 3 spiss-plassene.

 

Husk at søknadsfristen for den fremtidige manageren gjerne er et par dager etter opprettelsen av laget, så forbered dere på litt alenetid i børjan :-) Forøvrig en passende anledning for norske manager-spirer å opprette en bruker! Det er altfor få norske managere i dette spillet.

Lenke til kommentar

En liten oppdatering:

 

- FK Haugesund har fått sin tredje manager siden oppstarten, vi håper makedoneren har større utholdenhet enn sine forgjengere. Lykke til!

- Team 6 Norway er opprettet og trenger manager, fortrinnsvis en norsk en! Søknadsfristen er tirsdag 11/1 klokka 15.59. Søk i vei!

 

... og slik ligger vi an for aktivering av Team 7:

 

1x GK = OK

4x DEF = mangler 2

5x MID = mangler 4

3x ATT = OK

Lenke til kommentar

8. runde:

Rundens mest interessante kamp var mellom overraskelsen Molde og fjorårets bronsevinnere Lom iL. Molde har gjort mye rett på kort tid, og spilte også solid i denne kampen. Sluttresultatet ble 2-0 til moldenserne som dermed beholder 2.plassen på tabellen, mens Lom nå ligger helt nede på 5.plass. På Lerkendal holdt Rosenborg lekestue med bottene fra Team 11 Norway og vant hele 11-0 (nasjonal rekord?). Haugesund og Arendal vant greit mot bot-motstand, mens dagens nyopprettede lag, Team 6 Norway, holdt Team 12 Norway til 0-0.

 

Neste runde spilles 13/1, 21:00.

Lenke til kommentar

Så har Team 6 Norway fått et navn: Vålerenga! Alle som har følelser for den klubben bør registrere bruker og tilby sine tjenester til manager Artem Komarov. Selv om Vålerenga ikke kan regne med å kjempe i toppen denne sesongen, er det viktig å opprette spillere allerede nå og trene dem slik at de er klare til å kjempe om medaljer neste sesong, og i et mer kortsiktig perspektiv, hjelpe klubben å karre seg vekk fra sisteplassen den ligger på nå!

 

Vålerenga på sisteplass er sikkert koselig lesning for Åråsen-travere og bergensere, men... hvor bliver Lillestrøm SK og SK Brann Bergen av? Nå er det på tide at også de klubbene blir representert i Football Identity. Opprett bruker nå!

Lenke til kommentar

9. runde:

"Rundens kamp" var Haugesund mot Lom. Sistnevnte var ute etter revansj etter det forsmedelige tapet mot Molde, mens Haugesund stilte svekket til start etter å ha solgt superkeeperen Super Man til Tampere for 9 000 000. Kanskje ble det utslagsgivende, ihvertfall fikk Lom kampens eneste mål og overtok dermed 4.plassen fra FKH. I rundens andre aktiv-kamp ble det 6-0-seier til veteranene fra Arendal over pur ferske Vålerenga.

 

Rosenborg og Molde vant henholdsvis 9-0 og 6-1 mot bot-lag.

 

Neste runde spilles 17/1, 21:00.

Lenke til kommentar

10. runde:

Kjedelig runde, alle lagene møtte bot-lag og vant. Hvit Arendal satte klubbrekord med 11-0, og Vålerenga fikk sin første seier for sesongen. Laget sliter med en inaktiv manager (pga mye jobb i det virkelige liv), men prøver å få inn en assistentmanager som kan avlaste. Enga søker også flere aktive spillere i alle posisjoner.

 

Neste runde spilles 20/1, 21:00.

Endret av Nathaniel Schwarz
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...