Gå til innhold

Sniktitt: Gran Turismo 5 (PS3)


Anbefalte innlegg

svenheiming, enig med alt du sier.

 

 

Jeg mener da også at man aldri vil kunne gjøre et bil spill for realistisk. Det man ser på TV om det er racing eller drifting så er det jo nettopp det man vil gjøre (ihvertfall jeg) å da vill jeg også at det skal føles helt ekte ut. masse små korrigeringer og man må lete etter hvor grensen til bilen er og være forsiktig med gassen og bremsen, bruke ekte teknikker ved linjevalg, giring osv. sån som heel-and-toe og shift lock(til drifting). Det at alt reagerer så likt utifra prinsippene er realistisk og hever det bare høyere,

dette, og det have med muligheter som igjen gjør at man ikke bare må være en "simracer" for og kjøpe dette spillet, men bare like biler.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Konklusjon

 

Til tross for steget over på PlayStation 3 er det ikke lenger kun grafikken som er det største trekkplasteret i Gran Turismo 5. Etter fem år med venting, er det omfanget som imponerer mest. Dette er og blir kongen med tanke på mengden kjøredoninger, baner og diverse innstillinger.

 

For mange er dette nok. Selv savner jeg en bedre kjørefølelse. Dette er noe som er vanskelig å beskrive, men selve kjøringen i Gran Turismo 5 blir litt for klinisk for meg. Yamauchi kan vise til all verdens matematiske formler og grafer, men hvis kjøregleden ikke er der, spiller disse ingen rolle. Her mener jeg Polyphony Digital har noe å lære av konkurrentene fram til neste del i serien.

 

Tipper jeg har prøvd ca 5% av bilene som har vært i GT1-4, og sikkert kjørt regelmessig på 50% av banene. Så for meg så er det ikke antallet biler eller baner som har tiltrukket meg, og jeg skal være så modig at jeg tørr påstå at GT serien ikke har solgt over 50 millioner spill eller har alt fra 96 til 89 review score på metacritic. Tipper det er selve kjøringen som har vært basisen til suksessen spillet har hatt, sammen med ett flott visuelt ytre.

 

Men for all del, som for alle andre spill, er dette spillet ikke for alle. Men så er jo også synsing min og din totalt uinterresant. Salgstallene og aktiviteten online vil fortelle oss hvordan spillet blir mottatt, og først da ser vi om Yamauchi har gjort jobben sin. Skal jeg gjette så bør vi vel se 8 mill+ for dette spillet i løpet av 1-2 år.

 

Så får haters bare forsøke å overbevise forumet om hvordan GT bare selger på grunn av grafikk, blinde fanboys og tulletet normenn som kjøper ps3 og gt5 i blinde uten å bry seg om andre og mye bedre konsoller og spill.

Lenke til kommentar
  • 2 uker senere...

Prøvde dette spillet idag, og utifra det lille jeg fikk prøve var det svært morro. Dette bilspillet er det nærmeste jeg har vært fotorealisme, det å se bilene kjøre foran og ved siden av deg er nærmest som å se ekte biler, bare det gjør mye av opplevelsen i seg selv :)

 

Dog har jeg bekreftet at kjøp av ratt og pedel blir obligatorisk om jeg skal skaffe meg dette, ingen vei uten

Endret av MrLG
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...