Gå til innhold

Collector's/Limited/Special Edition diskusjon!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg gjorde det på fredag. Er så vidt jeg vet kun Gamestop som får CE.

 

Smooth Criminal Edition er kun for Australia dessverre, den er utrolig kul.

 

Hvilken Gamestop-butikk bestilte du den fra? Jeg har sett at det er mulig å få forhåndsbestilt den på Gamestop-Amerika (Gamestop.com). Vil gjerne slippe å betale ekstra ved å importere, og det ser ut til at vi i Norge bare får Limited Edition. :ermm:

Lenke til kommentar

Har kjøpt/bestilt meg megautgavene av Uncharted 3, Arkham City og Sonic Generations. Ser frem til disse og tror det blir tre knallspill så vel som kule utgaver.

 

Men fikk UC3 Explorer i dag, og må si jeg er skuffet over Drake-figuren. For det første ligner han jo ikke i ansiktet, for det andre virker kvaliteten på figuren som en litt billig actionfigur fra Toys R' Us med løse deler og standen henger ikke fast med resten. I tillegg manglet min den ene skoen! (>.<) Hadde forventet en smule bedre ut ifra prisen på utgaven. Men kofferten er råfet da. Og Special Edition-utgaven av spillet også er fet (selv om jeg ikke helt skjønte vitsen med alle de hvite papp-sakene bak, kunne brukt den plassen på noen fine bilder eller lignende). Og spillet er helt sikker råbra. :)

Lenke til kommentar

Sitter og tar opp U3: Drake's Deception nå - og litt skuffet. Her er det ingen fine rom i kista slik som videoen tidligere postet viste, alt ligger stabla nedi kista. Som, for all del, er ekstremt lekker, det samme gjelder beltespenna og kjedet med ringen. Figuren har jeg ikke studert så nøye.

Lenke til kommentar

Jeg har ikke fått med meg disse rommene i kista tidligere, men det tror jeg i så fall er noe de har gått bort ifra tidlig i prosessen, for jeg leste for en stund siden at kista ville ha plass til x antall PS3-spill, og det er størrelsen akkurat perfekt til, så størrelsen og rommet inni er nok laget med det i tankene.

Lenke til kommentar

Fikk Uncharted 3 Explorer Edition og må si jeg er fornøyd med den. Litt synd at figuren ikke ligner så veldig på Nathan Drake hvis du studerer ansiktet nærmere. Ser du på figuren langt ifra så blir det veldig likt. Fulgte med nok ting til at jeg synes 1299 er en overkommelig pris. Det koster å være nerd :) Og er jo megafan av Uncharted-spillene, så "hedrer" vel serien ved å kjøpe denne utgaven.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...