Gå til innhold

- Tusenvis av suspekte apps


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Men dette er da ingen nyhet, dette er jo en selvfølge med et åpent system men NULL kontroll..

Ikke for å virke nesevis, men dette sa jeg når Android ble lansert.. At dette selvsagt være enkelt for noen å kalle et programn en kalkulator, men egentlig være et virus..

 

Absolutt, dette har vært en bekymring hos mange i bransjen helt siden Android ble lansert, men nå begynner de første konkrete bevisene/eksemplene på at dette er mulig å dukke opp. Ettersom Android-mobiler selges som hakka møkk i Norge, og trolig til mange som ikke er like mobilkyndige som våre faste lesere, er det viktig å gjøre Android-brukere oppmerksomme på dette.

 

Åpent vs. lukket OS er en interessant debatt... B)

Lenke til kommentar

av så så mange apps så har så så mange apps tilgang til så så mange ting, hvor mange av disse så så mange apps

som har tilgang til så så mange ting som faktisk er farlige istedet for at denne appen faktisk TRENGER tigang til disse

tingene sier vi ingen ting om.. eller jo vi nevner 2. av over 100tusen.

 

det er litt som internett, om det kommer 200 popups med readthis.exe og du trykker på.. så er det din egen feil :/ og da

er du helt klart en av de som heller burde ha kjøpt seg en iPhone.

Endret av anotherzen
Lenke til kommentar

Mange idioter som kommenterer her.

Android er for det første ikke for en sær og spesiell gruppe, er mer for de som ønsker at telefonen de har kjøpt er deres etter at de har kjøpt den. De vil ikke fengsles inne i Apples galskap. De er beviste kjøpere som får det de betaler for samt alle muligheter mobilverden nå kan tilby.

For det andre skal man ikke le av Android, dette er fremtiden, bare vent å se! Til slutt vil nok alle se seg lei av diktatorstyrte elektronikk produsenter som påtvinger brukerne sine meninger og ønsker.

For det tredje har jeg ennå til gode å møte på en tvilsom app på Android marked, har dog møtt på noen på iPhonen min (bare for å ha det sagt) - såkalte svindler apps. Husk nå på at Apple driver sensur å ikke alltid sjekker apps i sømmene! Det er en stor og vesentlig forskjell på det.

Lenke til kommentar

Hadde jo vært greit og få med at de som lastet ned Tapsnake måtte legge inn en epost adresse og en kode og samme informasjon måtte legges inn på telefonen med GPS Spy.

 

Altså ingen kunne spore deg uten at du viste om det og samtykket til det.

 

Når det gjelder Android er dette framtiden. Det vil komme på telefoner, tver, biler, absolutt alt av dingser

 

Android vil dominere markedet, mens Apple vil være for en liten gruppe, akkurat slik som mac.

Android har alt gått forbi Apple, Marked vokser langt raskere enn App Store, og man ser nå at ting begynner å komme først til Android for så å komme til iOS om det kommer til iOS i det hele tatt. Før var det motsatt.

 

Om noen år vil Android dominere alt. Fordi Android er åpent, og fordi det oppdateres/utvikles veldig kjapt og det er utrolig mange forskjellige Android telefoner i alle størrelser fasonger og priser og velge mellom.

 

Programmer med onde hensikter finnes også til iOS. Det er umulig og unngå slik. Heldigvis blir slike programmer fort oppdaget og brukerene blir advart, program vil fjernes fra telefoner og Marked. Det viktigste er uansett at du får installere akkurat de programmene du ønsker.

Lenke til kommentar

Linux er også åpent, du ser ikke det dominere så veldig mye. Men for all del, jeg tror nok at Android vil gå forbi Apple om ikke lenge ja. Om det ikke hadde skjedd hadde det jo vært litt flaut, da Android telefoner produseres av et titalls produsenter, men iPhone er kun fra én.

Endret av Thomas
Lenke til kommentar

Jeg tror ikke Android markedet kommer til å slå Apple noen gang, det finnes mange tlf med Android men det er kun en håndfull som er veldig bra. Og det finnes ingen telefon som er så populær som en iPhone...noe som igjen får utviklere til å kaste seg over app store.

 

Og nettopp det at Android er et mye mer åpent system vil nok gjøre at mange lager heller apps til et luket og "trygt" system, samt det at Apple kunder kjøper mye via app store...

 

Konkuranse er altid bra og veldig viktig, men jeg har til gode å se folk stå i kø for å kjøpe en Android telefon.....enda.

Lenke til kommentar

@_LarZen_

Mens Android kjøperne har en håndholdt mengde gode telefoner å velge mellom har iOS kjøperne ingen.

De gode Androidtelefonene er høyteknologiske bomber som alltid ligger i spissen hva angår teknologi, Apple dilter etter med iPhone teknologisk sett.

Android Marked kommer til å bli større enn App Store, bare vent til betalingstjenestene er tilgjengelige i alle land.

Å Android kommer til å bli mye større en iOS, av den enkle grunnen at det er friere, åpnere, man har flere valgmuligheter og det generelt er ett bedre OS.

Du sier ingen står i kø for en Android telefon, nei for man trenger ikke det! Det produseres nemlig nok telefoner til at alle får en... å dette er noe å virkelig tenke over når man prater om hvem som kommer til å bli størst.

Lenke til kommentar

Ja leser stadig at Android vokser veldig så dere er nok inne på noe, jeg er en fyr som ikke bryr meg om mobiltelefoner egentlig. Men det er noe med denne iPhone hysteriet da....det har liksom ikke noe å si om en annen tlf er bedre eller har fler apps. Det er ikke en iPhone...rimelig hjernevaska eller hva? Hehe...

 

Men det er jo sikkert flere som tenker slik også..

Lenke til kommentar
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...